De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: dit zijn de beste smartphones van Mobile World Congress 2018

Thomas Haenen
6 maart 2018, 15:05
2 min leestijd

Van de Samsung Galaxy S9 tot een veelvoud aan nieuwe Nokia-smartphones: Mobile World Congress 2018 bracht een groot aantal verse toestellen met zich mee. De beurs zit er inmiddels weer op, maar Android Planet zet in deze video de beste smartphones van MWC 2018 nog even op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

MWC-video: beste smartphones 2018

Vrijwel alle grote smartphonemakers waren onlangs in Barcelona te vinden, op het Mobile World Congress. Op deze grootste telecombeurs ter wereld presenteren fabrikanten vaak hun belangrijkste nieuwe smartphones voor de komende maanden. Ook dit jaar weer grepen Samsung, Nokia, Sony en andere bedrijven het evenement aan om hun smartphones te presenteren.

Ook het team van Android Planet was op de beursvloer te vinden om de allernieuwste toestellen alvast te bekijken. In bovenstaande video nemen we onze favorieten met je door. Zo bespreken we de Samsung Galaxy S9 en Sony Xperia XZ2 Compact, beide voorzien van de krachtigste hardware van het moment. De één heeft een haarscherp en groot scherm, de ander weet al die kracht in een compacte behuizing te verpakken.

Betere budgetsmartphones met Android Go

Daarnaast bespreken we de nieuwe smartphones van Nokia. De Finse fabrikant pakte op de beurs uit met een handvol toestellen, waaronder de Nokia 7 Plus. Deze midranger weet voor weinig geld een dubbele camera, vlotte hardware en schone versie van Android te bieden.

Het was sowieso een goede beurs voor schone software: ook Android Go lichten we uit. Dit zijn verschillende budgetsmartphones die kunnen rekenen op snelle updates en speciale versies van Google-apps geoptimaliseerd voor zwakkere hardware. Toestellen als de Nokia 1 en Alcatel 1X kosten minder dan 100 euro, en zijn vanaf dit voorjaar ook in Nederland te koop.

Bekijk ook ons overzicht alle nieuwe smartphones van Mobile World Congress 2018 voor meer informatie, of check ook even onderstaande video’s.  Altijd op de hoogte blijven? Volg ons via de website, Twitter of download de Android Planet-app!

Bekijk onze Galaxy S9-video

En de hands-on met de nieuwe Nokia’s

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu