Video van de week: alles over smartwatches en fitnesstrackers

Colin Baak
23 juni 2022, 17:06
2 min leestijd
Smartwatches en fitnesstrackers: verschillen, gelijkenissen en welke past er het best bij jou?

In deze video over wearables vertellen we je alles over zogenaamde fitnesstrackers en smartwatches. Maar wat zijn de verschillen en overeenkomsten, wat kun je er allemaal mee, wat kosten ze en welke past het best jou?

Lees verder na de advertentie.

Wearables video: alles over wearables voor om je pols

Op Android Planet schrijven we natuurlijk al jaren over alles wat te maken heeft met het fijne besturingssysteem van Google. Tegenwoordig gaat het niet alleen meer om smartphones. Android is verweven in tig productcategorieën of er zijn apps te vinden in de Play Store om te verbinden met allerlei apparaten.

Wearables zijn daar een voorbeeld van en niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Je hebt ze voor om je pols, maar er bestaan ook slimme brillen of bijvoorbeeld ringen. In onze nieuwe video gaan we verder in op smartwatches en fitnesstrackers, ook wel activitytrackers genoemd.

Smartwatches en fitnesstrackers: verschillen, gelijkenissen en welke past er het best bij jou?

Wat zijn de verschillen tussen die wearables en zijn ze allemaal een verlengstuk van je smartphone of niet? Wat zijn de voordelen van zo’n tracker of juist van een slim horloge, aan welke prijzen moet je denken en wat past het best bij jou? Dat en meer bespreken we allemaal in deze video, zodat je daarna verder kunt in de zoektocht naar de perfecte wearable!

Volg Android Planet op YouTube

Bij Android Planet maken we met een team gedreven contentcreators elke week een toffe video. Daarin gaan we dieper in op een bepaald onderwerp, geven we je handige tips of geven we ons oordeel over de nieuwste producten.

Volg daarom natuurlijk het YouTube-kanaal van Android Planet en vergeet je ook niet te abonneren. Dan krijg je automatisch een melding als er een nieuwe video online staat! Mail ons natuurlijk even op redactie@androidplanet.nl als jij een idee hebt voor een toffe video.

Bekijk ook andere recente video’s:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu