Video: WhatsApp-audioberichten terugluisteren voor versturen

Wouter Nijsen
14 januari 2022, 11:34
1 min leestijd
YouTube video player

We hebben deze week weer een handige videotip voor je. Wist je dat je WhatsApp-audioberichten kunt terugluisteren voordat je op verzenden drukt? Dit is hoe het werkt.

Lees verder na de advertentie.

Audioberichten terugluisteren met WhatsApp

WhatsApp is in Nederland verreweg de meestgebruikte chat-app. Je kan niet alleen berichtjes sturen, maar ook documenten delen en audioberichten verzenden. Maar wist je ook dat je audioberichten eerst kan terugluisteren voordat je ze verstuurt? Ideaal, want dan kun je eerst checken of de audio-opname goed is.

Tip voor WhatsApp: audioberichten terugluisteren voor versturen

Het kan natuurlijk ook zijn dat je je hebt versproken en daarom niet helemaal tevreden bent met het audiobericht. Sinds kort is het mogelijk om de spraakberichten eerst terug te luisteren, zodat je zeker weet dat alles klopt – of dat je ‘m opnieuw moet opnemen.

Android Planet-redacteur Colin laat in de video hierboven zien hoe je WhatsApp-audioberichten opneemt, terugluistert en dan pas verstuurt. Pak dus je smartphone erbij, start de video en volg de stappen die worden besproken. Natuurlijk kun je ook de geschreven tip checken als je alles nog eens rustig wil nalezen.

Android Planet vind je ook in 2022 op YouTube

Zoals je van ons gewend bent, vind je ons natuurlijk ook aankomend jaar op YouTube. Abonneer je dus even op ons kanaal en zet het belletje aan, zodat je geen video mist. Naast handige tipvideo’s verschijnen daar ook regelmatig vergelijkingen, hebben we het over grotere onderwerpen zoals 5G, wearables of Android Auto en maken we natuurlijk reviewvideo’s van de tofste producten.

Wil jij zelf eens het onderwerp bepalen voor een nieuwe video? Mail ons dan even op redactie@androidplanet.nl of laat het even weten in onderstaande reacties.

Check de nieuwste video’s van Android Planet:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu