Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Video van de week: hoe kun je een WhatsApp-foto eenmalig sturen?

Wouter Nijsen
27 augustus 2021, 14:58
2 min leestijd
YouTube video player

Handig: je kan met WhatsApp een foto of video eenmalig delen, zodat de ontvanger ‘m ook niet op kan slaan. Maar hoe doe je dit? Check het in de video van de week.

Lees verder na de advertentie.

Video: WhatsApp-foto’s en -video’s eenmalig delen

Een hele fijne (en relatief nieuwe) functie in WhatsApp is dat je een eenmalige foto of video kan sturen. Wat dit betekent? Je deelt een plaatje of filmpje en die is één keer te bekijken door de ontvanger. Daarna ‘verdwijnt’ het beeld uit het gesprek en zie je ‘m ook niet in je galerij staan. Dat is handig voor als je een leuke, gekke of intieme foto wil sturen.

Eenmalige afbeeldingen sturen met WhatsApp doe je zo

Je vraagt je misschien af hoe dit werkt. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om een eenmalige foto of video te delen. Volg simpelweg de stappen die we in de video hierboven bespreken. In ongeveer anderhalve minuut laten we precies zien hoe de feature in elkaar steekt. Wil je alles nog eens rustig nalezen? Check dan de geschreven tip via de link hieronder.

Lees verder: zo stuur je een afbeelding op WhatsApp die eenmalig te zien is

Volg Android Planet op YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan even op het YouTube-kanaal van Android Planet, want daar verschijnt elke week een nieuwe. We maken niet alleen tipvideo’s zoals die hierboven, maar reviewen ook regelmatig smartphones of andere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan de gloednieuwe en opvouwbare Samsung Galaxy Z Flip 3 en OnePlus Nord 2.

Daarnaast maken we regelmatig video’s over andere grote onderwerpen zoals de beste smartphones van de zomer 2021Android-virussen of sms-spam. Vergeet onze video’s natuurlijk ook niet te liken en heb jij een idee voor een onderwerp? Mail ons dan even via redactie@androidplanet.nl of laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu