Videotip: WhatsApp emoji-reacties gebruik je zo

Wouter Nijsen
27 mei 2022, 14:59
1 min leestijd
YouTube video player

Heb je deze handige nieuwe functie van WhatsApp gezien? Met emoji-reacties kun je snel en simpel op binnenkomende appjes reageren!

Lees verder na de advertentie.

Video: zo werken WhatsApp emoji-reacties

WhatsApp blijft handige functies toevoegen aan zijn app en sinds kort kun je aan de slag met emoji-reacties. Deze feature ken je misschien van andere populaire apps, zoals Instagram, Slack en Telegram. In plaats van dat je een bericht typt om op een ontvangen appje te reageren, stuur je simpelweg een emoji om te laten zien dat je het hebt gelezen.

Emoji-reacties in WhatsApp: reageren met emoji doe je zo

De emoji-reacties zijn heel handig als je even niet de tijd of zin hebt om uitgebreid op een appje te reageren. De icoontjes moeten er ook voor zorgen dat WhatsApp-gesprekken minder chaotisch zijn – en dan met name groepschats waarin veel mensen tegelijk aan het chatten zijn.

→ Alles nog eens rustig nalezen? Check het tipartikel over de WhatsApp emoji-reacties

Volg Android Planet op YouTube

Naast handige tipvideo’s al bovenstaande, vind je op het YouTube-kanaal van Android Planet natuurlijk ook andere video’s. Zo reviewen we regelmatig de nieuwste smartphones, zoals de OnePlus Nord 2T en Samsung Galaxy A53.

Ook bespreken we allerlei andere onderwerpen, zoals 5G, ViaPlay en HBO Max. Heb jij een idee voor een toffe video? Laat het ons dan weten in onderstaande reacties, of stuur ons even een mailtje via redactie@androidplanet.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu