Video van de week: zo maak je WhatsApp-stickers

Wouter Nijsen
24 juli 2020, 15:03
1 min leestijd

Als je de standaard emoji en stickers van WhatsApp beu bent, dan is het leuk om je eigen stickers te maken. In deze nieuwe tipvideo laten we zien hoe je dit doet.

Lees verder na de advertentie.

Video: WhatsApp-stickers maken

In WhatsApp zitten standaard een heleboel emoji en stickers, maar wist je dat je ook nieuwe stickerbundels kunt downloaden in de Play Store? Daarnaast is het mogelijk om je eigen stickers te maken, bijvoorbeeld van jezelf, jij en je vrienden of een huisdier. Hiervoor gebruik je een simpele app, die we in de video hieronder bespreken.

WhatsApp-stickers maken: zo doe je dat op je Android-telefoon!

We laten stap voor stap zien hoe jij je eigen WhatsApp-stickers maakt en hoe je deze vervolgens verstuurt via de chat-app. Wil je alles rustig nalezen? Check dan de geschreven tip over WhatsApp-stickers maken voor een uitgebreidere uitleg.

Volg Android Planet op YouTube

Iedere week plaatst Android Planet een nieuwe video op YouTube. De ene keer bespreken we nieuwe smartphones, andere keren geven we je een handige tip. Ook duiken we soms de diepte in en staan we bijvoorbeeld stil bij Android-updates, draadloos opladen en de komst van het Nederlandse 5G-netwerk.

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet onze video’s ook niet een duimpje omhoog te geven; daarmee help je ons namelijk enorm. Dank voor het kijken!

Lees meer over WhatsApp:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu