Video van de week: WhatsApp Web instellen en gebruiken

Michel van 't Klaphek
23 oktober 2020, 13:31
1 min leestijd

WhatsApp, maar dan op je computer. WhatsApp Web is ideaal voor het schrijven van langere berichten en in deze video leggen we uit hoe je de dienst instelt en gebruikt.

Lees verder na de advertentie.

Video van de week: WhatsApp Web gebruiken

WhatsApp is natuurlijk een smartphone-app, maar je kunt ook vanaf je computer berichten typen, lezen en ontvangen. Daarvoor gebruik je WhatsApp Web. In onze nieuwe video leggen we uit hoe je de dienst aan de praat krijgt. Je kunt WhatsApp Web in vrijwel iedere browser gebruiken, maar ook een apart programma downloaden.

WhatsAppen op je computer: zo werkt WhatsApp Web

WhatsApp Web is met name ideaal voor wanneer je een langer bericht wil versturen. Veel mensen vinden het immers fijner om op het toetsenbord van een computer te typen, dan op het touchscreen van een telefoon. Bovendien hoef je WhatsApp Web voor de moeite niet te laten, want ‘installeren’ gaat in luttele seconden.

Lees verder: Zo gebruik je WhatsApp Web op je desktop en tablet

Volg Android Planet op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. Soms geven we een tip om meer uit je smartphone te halen, zoals dit keer, maar andere keren voelen we bijvoorbeeld nieuwe Android-producten aan de tand. Onlangs hebben we bijvoorbeeld de nieuwe Nest Audio-speaker van Google en de kersverse OnePlus 8T getest.

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet onze video’s ook niet een duimpje omhoog te geven; daarmee help je ons namelijk enorm. Dank voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu