Vodafone Smart 4 Max

1/1

Vodafone Smart 4 Max: goedkope phablet met 4G

Met de Smart 4 Max brengt Vodafone een eigen phablet uit, die beschikt over een groot 6 inch-scherm. Ook is het toestel voorzien van 4G-ondersteuning en Android 4.4.2 (KitKat). De Vodafone Smart 4 Max wordt aangestuurd door een 1,2GHz quadcore-processor (Snapdragon 400) en heeft  1GB aan werkgeheugen. Met 8GB is er genoeg ruimte beschikbaar voor het opslaan van foto`s, video`s en apps.

Het scherm van de Vodafone Smart 4 Max heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 245 ppi. Foto`s schiet de grote smartphone met de 13 en 2 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. De 3000 mAh-accu voorziet de Smart 4 Max van energie. Lees ook meer over het kleinere broertje van dit toestel, de Vodafone Smart 4 Power.

Lees verder na de advertentie.

De Vodafone Smart 4 Max in vogelvlucht

De Vodafone Smart 4 Max onderscheidt zich door het grote 6 inch-scherm, dat wel een lage hd-resolutie heeft. De specificaties van de phablet zijn niet wereldschokkend, maar wel vlot genoeg. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Groot 6 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • 1,2GHz Snapdragon-processor zorgt voor voldoende rekenkracht
  • 8GB aan opslagruimte, uitbreidbaar met micro-sd-geheugenkaartje
  • 13 en 2 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de Vodafone Smart 4 Max

Vodafone Smart 4 Max

De belangrijkste feature van de Vodafone Smart 4 Max, het grote 6 inch-scherm, is tevens een zwak punt. Hoewel het grote scherm natuurlijk erg geschikt is voor multimediatoepassingen, maakt het het toestel niet echt handzaam. Houd er dus rekening mee dat je de smartphone met twee handen moet vasthouden, om `m fatsoenlijk te kunnen bedienen.

Wel is het fijn dat de Vodafone Smart 4 Max voorzien is van Android 4.4.2 (KitKat). Hierdoor kun je vrijwel elke app uit Google Play downloaden en gebruiken. Met het grote scherm is de Smart 4 Max geschikt voor het spelen van games. Er is voldoende rekenkracht aanwezig, dus ook grafisch intensieve spelletjes zullen vloeiend op het toestel draaien.

Vind jouw beste Vodafone Smart 4 Max deal

Vodafone Smart 4 Max

Vodafone Smart 4 Max

Wij hebben momenteel geen Vodafone Smart 4 Max aanbiedingen voor je. Vergelijk alle smartphones Vergelijk alle smartphones
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's