Vodafone Smart 4 Power

1/1

Nieuws

Laatste update: 7 jaren geleden

Vodafone Smart 4 Power: goedkoop 4G-toestel

De Smart 4 Power is een goedkoop Android-toestel dat beschikt over ondersteuning voor 4G. De Vodafone Smart 4 Power werd in juli 2014 uitgebracht en draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat). De smartphone wordt aangedreven door een 1,3GHz quadcore-processor van MediaTek, die wordt bijgestaan 1GB aan werkgeheugen. Ook is er 4GB aan interne opslag, dat middels een micro-sd-geheugenkaartje uitbreidbaar is met maximaal 32GB.

Met de 5 megapixel-camera maakt de Smart 4 Power redelijke foto`s, al moet je hier niet te veel van verwachten. De vga-frontcamera is geschikt voor het maken van selfies en houden van videogesprekken. Het scherm meet 5 inch en heeft een resolutie van 960 bij 540 pixels. Lees ook over de grotere broer van dit toestel, de Vodafone Smart 4 Max.

Lees verder na de advertentie.

De Vodafone Smart 4 Power in vogelvlucht

De Vodafone Smart 4 Power combineert een lage prijs met 4G-ondersteuning en vlotte specificaties. Daarnaast is het toestel wat software betreft goed voorzien. De belangrijkste features van de smartphone hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • 1,3GHz quadcore-processor met 1GB werkgeheugen
  • Voorzien van Android 4.4 (KitKat)
  • Kan overweg weg met 4G
  • 3000 mAh-accu voorziet het toestel van stroom

Meer over de Vodafone Smart 4 Power

Vodafone Smart 4 Power

De Vodafone Smart 4 Power biedt met zijn vlotte specificaties en gunstige prijskaartje een prima prijs-kwaliteit verhouding. Een groot pluspunt is dat de Smart 4 Power overweg kan met 4G-verbindingen. Dit is handig wanneer je veel internet of graag video`s op je smartphone streamt. Uiteraard is het toestel ook te gebruiken met 3G, maar dit gaat logischerwijs  een stuk trager.

Met afmetingen van 141 x 71 x 10 is het toestel redelijk handzaam, maar wel wat aan de dikke kant. Ook is het gewicht van 162 gram vrij fors, maar dat is geen ramp. Het toestel ligt fijn in de hand en voelt best stevig aan. Wel dien je de Smart 4 Power met twee handen te bedienen, omdat het toestel een groot scherm (5 inch) heeft.

Tot slot  is het jammer dat de schermresolutie van de Vodafone Smart 4 Power (960 bij 540 pixels) laag is, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 220 ppi. Hierdoor zijn afzonderlijke pixels zichtbaar en dat is toch jammer. Wel is het display geschikt voor het bekijken van filmpjes en spelen van spelletjes.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de Vodafone Smart 4 Power met abonnement.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's