Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Wiko Fever

Wiko Fever
Scherm 5.2 inch
Camera 13 megapixel

Wiko Fever: glow in the dark-smartphone

De Wiko Fever is een budgetsmartphone. Bij de Fever ligt de nadruk vooral op het design. Het toestel heeft een klassiek uiterlijk en komt in drie kleuren. Het toestel is verkrijgbaar in wit/goud, zwart/goud en zwart/grijs. De achterkant voelt zacht aan en is gemaakt van een lederachtige stof. De Wiko Fever wordt omhelst door een metalen rand met een lichtgevende strip. Hierdoor geeft het toestel licht in het donker, wat een toffe toevoeging is.

Een 5,2 inch ­-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels zorgt voor scherp beeld. Middels een full lamination-systeem heeft Wiko het scherm zo dun mogelijk gehouden. De Fever meet verder 148 bij 74 bij 8 millimeter. In combinatie met het gewicht van 143 gram ligt het toestel lekker in de hand. Lees ook over de Wiko Jerry 2.

De Wiko Fever in vogelvlucht

De Wiko Fever is een stijlvolle smartphone met  een zacht prijskaartje. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de telefoon  op een rijtje gezet.

  • Voorzien van een 5,2 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels)
  • Beschikt over 3GB RAM  en 16GB opslaggeheugen
  • Draait uit de doos op Android 5.1 (Lollipop)
  • 4G- en dualsim-ondersteuning

Meer over de  smartphone

base_Wiko-Fever-4G-Black_1Voor een lage prijs  krijg je niet alleen een mooie, maar ook een rappe smartphone. Onder de motorkap vind je een 1,3GHz octa ­core-processor met 3GB aan werkgeheugen. Android 5.1 (Lollipop) zorgt ervoor dat alles soepel loopt. Zo kun je gemakkelijk meerdere apps tegelijkertijd openen en vrijwel alle applicaties installeren.

De Wiko Fever beschikt over 4G-functionaliteit voor supersnel internet. In het toestel is er ruimte voor twee sim ­kaarten of één simkaart met een micro-sd-kaartje om de opslagruimte uit te breiden. Aan de achterzijde vind je een 13 megapixel- ­camera met diverse opties om mooie foto’s te maken. Aan de voorkant is een 5 megapixel ­camera met flitser aanwezig.

De Wiko Fever krijgt zijn energie van een 2900 mAh-accu.  Voor een midrange toestel heeft de Fever uitstekende specificaties en een goede prijs-kwaliteitverhouding.  Wie een krachtige Android-smartphone zoekt, maar niet de hoofdprijs wilt betalen, kan niet om de Wiko Fever heen.

Pluspunten Fever

  • Toestel heeft een luxe uiterlijk
  • Uitbreidbaar geheugen
  • 4G- en dualsim-ondersteuning

Minpunten Fever

  • Android-skin voegt weinig toe
  • Lichtgevende behuizing spreekt niet iedereen aan
Wiko Fever
Welke Wiko Fever wil je?
Wij hebben momenteel geen Wiko Fever aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

Deze Android-smartphone licht op in het donker

Deze Android-smartphone licht op in het donker

Nieuws Fabrikant Wiko kondigde tijdens de IFA vijf nieuwe smartphones aan, maar was blijkbaar nog niet klaar. Met de Fever kondigt het bedrijf een heuse glow in de dark-smartphone aan.