Wiko Getaway

1/1

Wiko Getaway: dun toestel met vlotte specificaties

De Wiko Getaway is een van de betere Android-toestellen die de Franse smartphonefabrikant Wiko heeft uitgebracht. Vooral opvallend is de combinatie van vlotte specs met een redelijk lage prijs. De Wiko Getaway wordt aangedreven door een 1,3GHz quadcore-processor (Cortex-A7), die verder wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Ook is er 16GB aan opslagruimte aanwezig, dat middels een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden is met maximaal 32GB.

De Getaway is daarnaast voorzien van een 5 inch-scherm (1280 bij 720 pixels) en Android 4.4.2 (KitKat). Foto`s schiet de smartphone met de 13 en 5 megapixel-camera en de 2000 mAh-accu voorziet het toestel van energie.

Lees verder na de advertentie.

De Wiko Getaway in vogelvlucht

De Wiko Getaway kenmerkt zich voornamelijk door de vlotte interne hardware, het mooie scherm en relatief lage prijs. Daarnaast is het toestel voorzien van Android 4.4.2 (KitKat). Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • Ondersteuning voor twee simkaarten
  • Draait uit de doos op Android 4.4.2 (KitKat)
  • 13 en 5 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de Wiko Getaway

Wiko Getaway

Wiko mag dan geen hele bekende speler zijn op de smartphonefabrikant, maar met de Getaway bewijst het bedrijf wel capabele  Android-toestellen te kunnen produceren. Zo beschikt de Wiko Getaway over prima specificaties en een fraai design. Daarnaast is de smartphone met afmetingen van 143 x 69.5 x 7.2 millimeter behoorlijk handzaam en met 133 gram zeker niet zwaar. Je kunt het toestel dus gemakkelijk in je broekzak kwijt.

Een fijne feature van de Wiko Getaway is de ondersteuning voor twee simkaarten. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld zakelijk en privé belt, maar niet twee verschillende smartphones wil gebruiken. De 2000 mAh-accu zorgt ervoor dat je maximaal 21 uur op een volle batterijlading belt. Daarnaast  staat de batterij garant voor een standby-tijd van circa 216 uur.

Verder is de Wiko Getaway wat software betreft goed voorzien. Het toestel draait uit de doos op Android 4.4.2 (KitKat), een vrij recente versie van het mobiele besturingssysteem. Hierdoor kun je vrijwel elke app uit Google Play downloaden en op de Getaway gebruiken.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Wiko Getaway met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Getaway

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu