Wiko Jerry 2

1/1

Wiko Jerry 2: budgettoestel met metalen behuizing

De Jerry 2 is een goedkope smartphone van het Franse Wiko. Dit bedrijf brengt doorgaans smartphones uit die in een betaalbaar prijssegment vallen, en de Jerry 2 is geen uitzondering. De adviesprijs van dit toestel ligt dan ook onder de honderd euro, wat het een aantrekkelijke optie maakt als je niet veel wil uitgeven aan een smartphone.

Tegenwoordig worden steeds meer smartphones in het lagere prijssegment voorzien van metalen behuizingen, maar doorgaans zijn dit toestellen die rond de tweehonderd euro schommelen qua prijs. Het is dan ook opvallend dat het Wiko gelukt is een metalen smartphone uit te brengen, maar de prijs onder de honderd euro te houden.

De Wiko Jerry 2 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Jerry 2 is een spotgoedkope smartphone, maar is volledig uitgerust. Hieronder hebben we de belangrijkste specificaties van het toestel voor je op een rijtje gezet.

  • 5 inch lcd-scherm met resolutie van 854 bij 480 pixels
  • 5 megapixel-camera aan de achterkant, 5 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.0 (Nougat), met lichte aanpassingen door Wiko
  • 1,3GHz quadcore-processor met 1GB RAM
  • 8GB aan uitbreidbare opslagruimte
  • Voorzien van metalen behuizing

Meer over de Wiko Jerry 2

Steeds meer smartphones in Nederland worden voorzien van dualsim-ondersteuning, en dat geldt ook voor de telefoons van Wiko. In de Jerry 2 kun je standaard twee simkaarten kwijt, wat veel kosten kan schelen als je veel in het buitenland bent. Ook kun je zo bijvoorbeeld een simkaart van je werk combineren met je privé nummer.

wiko jerry 2

Wiko heeft de Jerry 2 voorzien van 8GB opslagruimte voor je apps en multimedia. Dat is niet bijster veel, vooral als je nagaat dat de helft van deze ruimte al door Android zelf in gebruik wordt genomen. Gelukkig kun je het toestel uitbreiden met een geheugenkaart, waardoor je tot wel 64GB aan extra ruimte aan het toestel toe kan voegen.

De Jerry 2 loopt op Android 7.0 (Nougat), met wat lichte aanpassingen door Wiko zelf. Dat betekent dat je een software-ervaring hebt die maar weinig afwijkt van wat je op een Nexus-smartphone vindt. Een aantal systeem-apps, waaronder de Camera- en Galerij-apps, zijn vervangen door alternatieven van Wiko zelf, met wat extra functies.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Jerry 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu