De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wiko Ozzy

1/1

Wiko Ozzy: compact en betaalbaar toestel

De Wiko Ozzy is een compact en goedkoop Android-toestel van de Franse smartphonefabrikant Wiko. De Ozzy wordt aangedreven door een 1GHz dualcore-processor en draait uit de doos op Android 4.2.2 (Jelly Bean). Onder de motorkap vinden we 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslaggeheugen. Dat  is aan de karige kant maar uit te breiden met een micro-sd-geheugenkaartje tot maximaal 32GB.

Daarnaast is er een 1300 mAh-accu aanwezig, die garant staat voor een standby-tijd van circa 160 uur.  Het scherm van de Wiko Ozzy is 3,5 inch groot en heeft een lage resolutie van 480 bij 320 pixels. Foto`s schiet het goedkope toestel met de 2 en 0,3 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

De Wiko Ozzy in vogelvlucht

De Wiko Ozzy heeft een  compact formaat en een gunstig prijskaartje. Daarnaast beschikt het toestel over bescheiden specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 3,5 inch-scherm met 480 bij 320 pixels
  • 1GHz dualcore-processor met 512MB werkgeheugen
  • Draait op Android 4.2.2 (Jelly Bean)
  • Ondersteuning voor twee simkaarten

Meer over de Wiko Ozzy

Wiko Ozzy

Een fijne feature van de Wiko Ozzy is het feit dat het toestel plaats heeft voor twee simkaarten. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld zakelijk als privé belt, maar niet twee verschillende smartphones wil gebruiken. Daarnaast kan het toestel overweg met 3G-verbindingen, zodat je overal kunt internetten.

Wel is het jammer dat de Wiko Ozzy uit de doos draait op Android 4.2.2 (Jelly Bean) en naderhand niet is bijgewerkt naar bijvoorbeeld Android 4.4 (KitKat). Dit is echter geen ramp, want Jelly Bean heeft de meeste benodigde functionaliteiten. Wel kan het voorkomen dat je sommige apps niet op de Ozzy kunt gebruiken.

De Ozzy beschikt verder over een 2 en 0,3 megapixel-camera. Foto’s die worden geschoten met de camera aan de achterzijde ogen niet heel bijzonder, maar voldoen voor simpele kiekjes voor bijvoorbeeld Facebook of WhatsApp. De vga-frontcamera is geschikt voor het maken van incidentele selfies en houden van videogesprekken met bijvoorbeeld Skype of Hangouts.

→ Bekijk aanbiedingen voor de Wiko Ozzy met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Ozzy

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu