Wiko Pulp

1/3

Wiko Pulp: stevige smartphone voor een mooie prijs

De Wiko Pulp is een van de populairste toestellen van Wiko. Dit heeft het mede te danken aan zijn luxe bouwkwaliteit, geinige  kleuren en aparte leerachtige achterkant. Daarnaast  heeft het Franse Wiko ervoor gekozen om bij beide de camera`s een led-flitser te implementeren.

De Wiko Pulp is een budgettoestel, wat te danken is aan de matige specificaties. Ondanks het luxe uiterlijk is de telefoon niet al te krachtig, al zal hij voor de gemiddelde gebruiker prima voldoen.

De Wiko Pulp in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Wiko introduceert met  de Pulp  een trendy telefoon die erg betaalbaar is. Zo heeft het toestel zijn uiterlijk mee en ligt de prijs vrij laag voor een smartphone met een metalen behuizing. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de telefoon op een rijtje gezet.

  • 4G-ondersteuning voor supersnel internet
  • Verwijderbare 2500 mAh-accu
  • Draait uit de doos op Android 5.1 (Lollipop)
  • Led-flitser aan voor en achterkant

Meer over de Wiko Pulp

wikopulp

Bij de meeste toestellen van Wiko zit je niet gebonden aan beperkte hoeveelheid opslag. Standaard beschikt het toestel over  16GB opslagruimte, maar er is een optie om dit uit te breiden tot 64GB. Dit kan in combinatie via  de simkaarthouder. Hier kun je of twee simkaarten in kwijt, of je kiest voor een simkaart in combinatie met een micro-sd-kaart.

Aan de voorzijde van het toestel vind je een 5 inch ips-scherm met redelijke  resolutie van 1280 bij 720  pixels. Ondanks de wat lagere resolutie heb je dankzij het  ips-paneel altijd goed beeld vanuit elke kijkhoek. Aan de voorkant vind je een 5 megapixel-camera. De accucapaciteit bedraagt 2500 mAh.  Aan de achterzijde is  een iets betere camera te vinden. Hier zit namelijk een 13 megapixel-camera met autofocus en een led-flitser.

Wiko Pulp release en prijs

De Wiko Pulp is momenteel in meerdere Nederlandse webshops verkrijgbaar voor circa 150 euro. Je hebt de keuze uit vijf verschillende kleuren.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Pulp

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu