Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Wiko Rainbow Jam

Wiko Rainbow Jam
Scherm 5 inch
Camera 8 megapixel

Wiko Rainbow Jam: waar voor je geld

De Wiko Rainbow Jam is niet duur maar voor circa 100 euro krijg je veel  waar voor je geld. Wiko heeft bij de Rainbow Jam gekeken naar het maken van een speels toestel. Zo wordt het toestel ook geleverd in diverse vrolijke kleuren en het woord regenboog in de naam is daarom ook een leuke toevoeging.

De Rainbow Jam is een budgettoestel in dit is terug te zien in de specificaties van het toestel. Zo heeft de Rainbow Jam een 5 inch-scherm met een relatief lage resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de motorkap vinden we  een Mediatek MT6580-chipset met een 1,3GHz quadcore-processor en 1GB RAM.

De Wiko Rainbow Jam in vogelvlucht

De Wiko Rainbow Jam werd in september 2014 aangekondigd samen met andere kleurvolle smartphones. De Rainbow Jam draait op Android 5.1 (Lollipop) met de skin van  Wiko. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de telefoon op een rijtje gezet.

  • 5 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • Draait uit de doos op Android 5.1 (Lollipop)
  • Beschikt over dualsim-ondersteuning
  • Verwijderbare 2500 mAh-accu

Meer over de  smartphone

wikorainbowjamDe Rainbow Jam is uitbreidbaar tot 64GB, terwijl er 8GB aan opslagruimte meegeleverd wordt. Het werkgeheugen is met 1GB aan de lage kant. Aan de achterzijde vind je een 8 megapixel- en aan de voorzijde een 5 megapixel-camera, waarmee je video in full-hd kunt opnemen.  Fijne feature zijn  de verwisselbare  2500mAh-accu en het scherm.

Qua uiterlijk kun je met de Rainbow Jam  alle kanten op. Zo wordt het toestel in vier kleuren geleverd. Het toestel is volledig van plastic en daarom niet heel  stevig. Wel is de achterkant gemakkelijk te vervangen.  Ook is er dualsim-ondersteuning aanwezig, waardoor je twee simkaarten in de telefoon kwijt kunt.  Verder heeft de  Wiko Rainbow Jam heeft een kleurrijk besturingssysteem gebaseerd op Android 5.1 (Lollipop).

Wiko Rainbow Jam release en prijs

De Wiko Rainbow Jam  is  bij de meeste webshops te koop voor ongeveer 99 euro. Je kunt kiezen uit vier  uitvoeringen, waarbij alleen de kleur van het toestel verschilt.

Pluspunten Rainbow Jam

  • 8GB aan uitbreidbare opslag
  • Flinke 2500 mAh-accu
  • Beschikt over dualsim-ondersteuning

Minpunten Rainbow Jam

  • Relatief lage schermresolutie
  • Behuizing voelt goedkoop aan
  • Voorzien van bescheiden specs
Wiko Rainbow Jam
Welke Wiko Rainbow Jam wil je?
Wij hebben momenteel geen Wiko Rainbow Jam aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?