Wiko Rainbow Lite

1/1

Wiko Rainbow Lite: 4G voor iedereen

Met de  Rainbow Lite brengt de Franse fabrikant Wiko een betaalbare smartphone uit met 4G-ondersteuning.  Het toestel valt in het budgetsegment en heeft een fraai  design. Daarnaast beschikt de Rainbow Lite over een 5 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels.  Voor de beginnende smartphonegebruiker is de Wiko Rainbow Lite een prima smartphone.

Wat  specificaties betreft zal dit toestel je niet omver blazen. Onder de motorkap vind je een Snapdragon 210-chip  met een 1,1GHz quadcore-processor, 1GB RAM en 4GB aan opslagruimte. Dat laatste is aan de krappe kant, maar gelukkig kun je het toestel middels een micro-sd-geheugenkaartje uitbreiden.

De Wiko Rainbow Lite in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Rainbow Lite is dankzij zijn 4G-ondersteuning een aantrekkelijk  toestel. Ook heeft de telefoon  een fijn formaat, al valt de schermresolutie een beetje tegen. Hieronder hebben we de belangrijkste features  op een rijtje gezet.

  • 1,1GHz quadcore-processor en 1GB RAM
  • Draait uit de doos op Android 5.1 (Lollipop)
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Opslagruimte is uitbreidbaar tot maximaal 64GB

Meer over de Wiko Rainbow Lite

Wiko Rainbow Lite

De Wiko Rainbow Lite heeft afmetingen van 143 bij 71,2 bij 9 millimeter. Daarmee is het toestel vrij dik, al kun je het gemakkelijk in je broekzak kwijt. Een 2000 mAh-accu zorgt ervoor dat je het toestel anderhalve dag kunt gebruiken. Aan de achterzijde vind je een prima 5 megapixel-camera, terwijl je selfies schiet met de 2 megapixel-frontcamera.

Met Android 5.1 (Lollipop) heb je een recente Android-versie waarmee je zonder problemen de nieuwste apps uit Google Play kunt downloaden. Wiko heeft ervoor gekozen om Android licht aan te passen en de app-drawer te verwijderen. Hierdoor komen alle apps direct op je homescreen terecht, wat onoverzichtelijk oogt.

Al met al is de Wiko Rainbow Lite is een toestel die veel waar voor zijn geld biedt. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Rainbow Lite

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu