De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wiko Ridge 4G

1/1

Wiko Ridge 4G: stijlvolle Android-smartphone

De Ridge 4G is een midrange toestel van de Franse fabrikant Wiko. Met aardige specificaties en een stijlvol ontwerp is het een echte eyecatcher. De smartphone komt in meerdere kleuren beschikbaar. Een toffe  feature van deze midranger is de dualsim- en 4G-ondersteuning. Hierdoor heb je overal en altijd snel internet.

Onder de motorkap vind je een rappe 1,2GHz quadcore-processor met 2GB aan werkgeheugen. Daarnaast is er 16GB aan opslagruimte beschikbaar voor apps en media. Ondanks dat je met 16GB over voldoende opslagruimte beschikt, kun je dit met een micro-sd-kaartje uitbreiden tot maximaal 64GB. Verder heeft de Ridge 4G een 5 inch-ips-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels.

De Wiko Ridge 4G in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Wiko Ridge 4G is dankzij de 4G-ondersteuning en vlotte specificaties een interessant toestel. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Uitbreidbaar opslaggeheugen tot 64GB
  • Dual-sim 4G functionaliteit
  • 5 inch-scherm met Gorilla Glass 3
  • 2GB aan werkgeheugen

Meer over de Wiko Ridge 4G

wikoridge4g

Met afmetingen van 143 bij 72 bij 7,5 millimeter heeft de Wiko Ridge 4G een compact formaat.  Dit zie je helaas ook terug in de accucapaciteit, die 2400 mAh bedraagt. De accu is niet verwijderbaar en gaat op een volle acculading hoogstens één dag mee.

Met Android 4.4 (KitKat) kun je de meeste apps  en games  installeren. Wiko heeft ervoor gekozen om de Ridge 4G te voorzien van een Android-skin. De skin past visueel het een en ander aan en ook ontbreekt een app-drawer. Door dat laatste verschijnen alle apps direct op het homescherm, wat onoverzichtelijk oogt.

Ook  beschikt de Ridge 4G over twee prima camera’s. Aan de achterkant vinden we een 13 megapixel-camera, die mooie foto’s maakt en video’s schiet in full-hd. Aan de voorkant is een 5 megapixel-frontcamera aanwezig. Deze is geschikt om selfies te maken en videobellen met bijvoorbeeld Skype of Hangouts.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Ridge 4G

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu