Wiko Sunset 2

1/1

Wiko Sunset 2: stijlvol en goedkoop Android toestel

Wiko komt vooral met telefoons  voor de beginnende Android-gebruiker. De Sunset 2 is een van de goedkoopste toestellen van de Franse fabrikant. Ook dit toestel verkrijgbaar in veel vrolijke kleurtjes.

Met een 4 inch-scherm gaat Wiko er vanuit dat het toestel perfect in ieders hand kan liggen. Toch lijkt de Franse fabrikantzijn pijlen te richten op gebruikers die op zoek zijn naar een instapmodel. Met 512MB aan werkgeheugen kun je niet veel apps tegelijkertijd draaien. Daarnaast is er met  4GB maar weinig opslagruimte aanwezig.

De Wiko Sunset 2 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Sunset 2 is te koop voor een mooi prijsje. Je kunt bij de aanschaf  van dit toestel kiezen uit vijf vrolijke kleuren. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de telefoon op een rijtje gezet.

  • Beschikt over dualsim-ondersteuning
  • Wordt geleverd met Android 4.4 (KitKat)
  • Heeft een verwissebare 1300 mAh-accu
  • 4GB aan uitbreidbaar opslagruimte

Meer over de smartphone

De Sunset 2 heeft een 4 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480  pixels. Het toestel wordt aangedreven door een 1,3GHz dualcore-processor. Aan de achterkant is een 2 megapixel-camera met led-flitser te vinden, terwijl zich aan de voorkant een 1,3 megapixel-camera bevindt. De telefoon wordt van stroom voorzien door een 1300mAh-accu. Daarnaast is er ruimte voor twee simkaarten of één simkaart met een micro-sd-kaartje.

Het toestel draait op het  verouderde Android 4.4 (KitKat), maar hier merk je in het dagelijks gebruik  weinig van. Over Android heen Wiko zijn eigen skin gelegd, die zich kenmerkt door de ronde icoontjes en het vrolijke uiterlijk.

Wiko Sunset 2 release en prijs

De Wiko Sunset is verkrijgbaar voor circa  60 euro. Hiermee is de smartphone  ideaal als instapmodel of festivalttoestel.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Sunset 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu