De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wiko Upulse Lite

1/2

Nieuws

Laatste update: 6 jaren geleden

Wiko Upulse Lite: vederlicht in de hand én voor je portemonnee

De Wiko Upulse Lite is een voordelige Android-smartphone die beschikt over een groot scherm, maar een klein prijsje. Je bent voor een laag bedrag van alle gemakken voorzien. Zo is er ondersteuning voor vrijwel alle populaire Android-applicaties aanwezig. Achterop zit bovendien een vingerafdrukscanner waarmee je gemakkelijk en snel kunt ontgrendelen.

Zoals de naam al suggereert, heeft deze mobiele telefoon grote gelijkenissen met de Wiko Upulse. Sterker nog: de twee toestellen zijn nagenoeg identiek. De hardware, van chipset tot accuformaat, is gelijkwaardig in beide toestellen. Het enige verschil zit hem in schermformaat: met zijn 5,2 inch-scherm is de Upulse Lite net wat handzamer dan de 5,5 inch Upulse.

Wiko Upulse Lite

Lees verder na de advertentie.

De Wiko Upulse Lite in vogelvlucht

  • 5,2 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera
  • Loopt op Android 7.0 Nougat
  • 1,3 GHz processor met vier cores, 3GB werkgeheugen
  • 32GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microsd-geheugenkaart

Meer over de Wiko Upulse Lite

Wees eerlijk: waar gebruik je je smartphone nou écht voor? Zit je de hele dag vooral op WhatsApp, met hooguit wat browsen en andere sociale netwerken tussendoor? Ben je geen zware gamer, en heb je geen behoefte aan de beste camera ooit? Dan valt er behoorlijk wat te besparen met een toestel als de Wiko Upulse Lite.

Deze smartphone beschikt namelijk over hardware die krachtig genoeg is voor vrijwel alle populaire applicaties. Je betaalt geen cent teveel voor kracht die je toch niet nodig hebt, maar geniet continu van het beste van wat Android te je te bieden heeft. Bovendien is er zelfs een vingerafdrukafscanner aanwezig, relatief zeldzaam voor smartphones in deze prijsklasse. De scanner is achterop te vinden.

Hoewel de Wiko Upulse Lite dezelfde kracht biedt als zijn grote broertje, is hij wel een paar tientjes goedkoper en een flink stuk handzamer. Je behoudt dezelfde ruime accucapaciteit en hoge resolutie, maar nu in een compactere telefoon. Zo profiteer je van een accu die langer meegaat én scherper beeld, terwijl je er minder voor betaalt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Upulse Lite

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu