De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wiko Upulse

1/2

Nieuws

Laatste update: 6 jaren geleden

Wiko Upulse: metalen monster met miniprijs

De Wiko Upulse is een midrange Android-smartphone met een flink 5,5 inch-scherm. Het toestel valt niet op met opmerkelijke features of uitzonderlijke hardware, maar weet vooral veel gemak voor weinig geld te bieden. Naast het grote scherm beschik je onder andere over prima camera’s aan beide kanten en een ruime hoeveelheid opslagruimte.

Wiko is een Frans merk dat ervaring heeft met budgetsmartphones. De mobiele telefoons van dit bedrijf bieden geen fratsen, maar wel alles wat je essentieel zou noemen. Dit toestel is bij uitstek geschikt voor beginnende gebruikers. Als instapmodel kun je de Upulse namelijk prima gebruiken. Heb je liever een kleiner scherm, dan kun je ook de 5,2 inch Wiko Upulse Lite overwegen.

Wiko Upulse

Lees verder na de advertentie.

De Wiko Upulse in vogelvlucht

  • 5,5 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.0 Nougat
  • 1,3 GHz-processor met vier cores, 3GB werkgeheugen
  • 32GB opslagruimte, uitbreidbaar met een geheugenkaart

Meer over de Wiko Upulse

Wees eerlijk: waar gebruik je je smartphone nou écht voor? Zit je de hele dag vooral op WhatsApp, met hooguit wat browsen en andere sociale netwerken tussendoor? Ben je geen zware gamer, en heb je geen behoefte aan de beste camera ooit? Dan valt er behoorlijk wat te besparen met een toestel als de Wiko Upulse.

Deze smartphone beschikt namelijk over hardware die krachtig genoeg is voor vrijwel alle populaire applicaties. Je betaalt geen cent teveel voor kracht die je toch niet nodig hebt, maar geniet continu van het beste van wat Android te je te bieden heeft.

Bovendien heeft de Upulse zelfs een zeer ruime 32GB opslagruimte. Dat is meer dan genoeg voor vrijwel al je apps, foto’s, muziek en meer. Hoewel er ook nog ruimte is voor een geheugenkaart, kom je met de meegeleverde opslagruimte waarschijnlijk ver genoeg om voorlopig geen extra’s te vereisen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko Upulse

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu