De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wileyfox Storm

8

Wileyfox Storm: grote midranger met Cyanogen OS

De Wileyfox Storm is een Android-toestel van de nieuwe telefoonmaker Wileyfox. Het toestel is de grotere broer van de Wileyfox Swift en heeft betere specificaties dan deze smartphone. De Storm wordt aangestuurd door een Snapdragon 615-chip met een 1,5GHz octacore-processor en 3GB aan werkgeheugen. Onder de motorkap vinden we verder 32GB aan uitbreidbaar geheugen (maximaal 128GB) en een 2500 mAh-accu.

De Wileyfox Storm is verder voorzien van een groot 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Dit komt neer op een pixeldichtheid van ongeveer 400ppi, waardoor afzonderlijke beeldpuntjes niet te onderscheiden zijn. Foto`s maakt de Storm met de 20 en 8 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde. Standaard draait de smartphone op Cyanogen OS 12.1, een flink aangepaste versie van Android.

De Wileyfox Storm in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De meest kenmerkende feature van de Wileyfox Storm  is het feit dat de smartphone op Cyanogen OS draait. De belangrijkste kenmerken van het toestel hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • Draait op het aanpasbare Cyanogen OS
  • Snapdragon 615-chip met 1,2GHz octacore-processor
  • 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslagruimte
  • 20 en 8 megapixel-camera voor het maken van foto`s

Meer over de Wileyfox Storm

Cyanogen OS kenmerkt zich doordat het hele besturingssysteem naar wens kan worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan de statusbalk en virtuele knoppen. Door alle opties is het bij uitstek het besturingsysteem voor de tweaker. Beginnende smartphones zullen echter prima met Cyanogen overweg kunnen, want alle opties worden overzichtelijk gepresenteerd.

De Wileyfox Storm heeft afmetingen van 155,6 bij 77,3 bij 9,2 millimeter en is daarmee aan de forse kant. Door het grootte schermformaat is het toestel daarnaast lastig met één hand te bedienen. De smartphone is gemaakt van plastic, maar heeft een stevig design en kan tegen een stootje.

De Wileyfox Storm wordt – net als de Swift – exclusief verkocht bij Coolblue. Het toestel heeft een adviesprijs van 299 euro en is daarmee een aantrekkelijke en betaalbare Android-smartphone.

Wil je de Wileyfox Storm kopen? Klik hier voor prijzen en meer informatie

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wileyfox Storm

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu