Wileyfox Swift 2X

Wileyfox Swift 2X: metalen smartphone met stevige specs

De Wileyfox Swift 2X is een stevige metalen Android-smartphone die veel kwaliteit voor weinig geld weet te bieden. Het voordelige toestel beschikt onder andere over een vingerafdrukscanner, een groot scherm met hoge resolutie en een flink aanpasbare variant op Android. Zo heb je alles in huis om van je favoriete apps te genieten.

Wileyfox is een relatief klein merk dat regelmatig goede, goedkope smartphones weet af te leveren. De Swift 2X is onderdeel van een reeks waartoe ook de Swift 2 en de Swift 2 Plus behoren. Deze toestellen kenmerken zich door een stevige metalen behuizing, goede specificaties en leuke extra’s als een vingerafdrukscanner.

De Wileyfox Swift 2X in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Net als eerdere toestellen van de fabrikant moet de Wileyfox Swift 2X het vooral hebben van zijn relatief lage prijs, vlotte specificaties en de soepele software. Toch is er ook met de prestaties en schermkwaliteit niets mis. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 5,2 inch ips lcd-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met CyanogenOS
  • 16 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Snapdragon 430-chip met acht cores, 3GB werkgeheugen
  • 32GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Voorzien van vingerafdrukscanner

Meer over de Wileyfox Swift 2X

De Swift 2X is het beste model uit de Swift 2-reeks. Ten opzichte van de andere modellen biedt de 2X onder andere een groter scherm met een hogere resolutie. Dat levert scherper, beter beeld op. Achterop zit een indrukwekkende 16 megapixel-camera, maar ook de 8 megapixel-camera voorop is niet mis. De aanwezigheid van een vingerafdrukscanner achterop is ook een flink pluspunt: dat zien we niet vaak in deze prijsklasse.

De smartphones van Wileyfox lopen op CyanogenOS, een alternatieve variant van Android die uitgebreid aangepast kan worden door gebruikers. Daardoor blijf je dicht bij Android zoals Google het bedoeld heeft, zonder bloatware en met duidelijke, overzichtelijke menu’s. Wel kun je zelf van alles aanpassen, van de kleur van de menu’s tot de volgorde van je instellingen. Android is nog nooit zo flexibel geweest.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wileyfox Swift 2X

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu