De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Xiaomi 11T Pro los toestel kopen

Xiaomi 11T Pro
Geheugen
Xiaomi 11T Pro
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Geheugen
Conditie
Levertijd
4 resultaten vanaf € 367,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S24
Vodafone
Tot €200 extra inruilwaarde
  • Bij inruil van je oude toestel
  • Inclusief 5G internet
  • Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Xiaomi 11T Pro
Xiaomi 11T Pro
256 GB5G
€ 367,00
2 jaar garantie
Belsimpel
9.2
Belsimpel
1d
Xiaomi 11T Pro
Xiaomi 11T Pro
128 GB5G
€ 369,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
2d
Xiaomi 11T Pro
Xiaomi 11T Pro
256 GB5G
€ 394,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
?
Tip: Een Xiaomi 11T Pro met abonnement is vaak goedkoper dan een los toestel met sim-only
Xiaomi 11T Pro
Xiaomi 11T Pro
256 GB5G
€ 466,68
2 jaar garantie
Proshop
8.6
Proshop
4d

De Xiaomi 11T Pro los toestel is een high end smartphone met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De smartphone biedt een aantal goede specs waaronder een krachtige processor, een prachtig scherm en een flinke batterij. Alles wat je nodig hebt dus. Op deze pagina vertellen we je waar je op moet letten bij het kopen van een Xiaomi 11T Pro los toestel.

Let hierop bij het kopen van een Xiaomi 11T Pro los toestel

Ondanks dat de prijs-kwaliteit erg goed is bij Xiaomi, blijft de adviesprijs van 649 euro toch een flink bedrag. Hij slaat dus een deuk(je) in je bankrekening. Het toestel is dan wel direct helemaal van jou, waardoor de maandelijkse kosten achteraf lager zijn. En dat is natuurlijk erg prettig.

Bij een Xiaomi 11T Pro met abonnement is het natuurlijk precies omgekeerd. Je betaald geen hoog bedrag in één keer, maar lost het toestel in maandelijkse termijnen af. Wel krijg je dan te maken met een BKR-registratie, omdat je toestel duurder is dan 250 euro. Daar heb je bij een los toestel dan weer geen last van. 

Ben ik met deze smartphone klaar voor de toekomst?

Ja, zelfs meer nog dan bij voorgaande Xiaomi smartphones. Sinds kort heeft Xiaomi zijn updatebeleid namelijk aangepast. Daardoor worden de Chinese telefoons nu langer ondersteund. Het nieuwe updatebeleid bestaat uit vier jaar lang beveiligingspatches en minimaal drie grote softwareupdates. Dat betekent dat je ook nog gebruik maakt van Android 14. Daarmee komt Xiaomi op gelijke voet met de beste spelers op de Android markt, zoals bijvoorbeeld Samsung.

Voor wie is de Xiaomi 11T Pro los toestel geschikt?

De Xiaomi 11T Pro kan alles aan en is daarom voor een brede doelgroep geschikt. Je kunt er op gamen, nieuws en social media bijhouden, foto’s en video’s maken en delen, video’s streamen op YouTube en Netflix en nog veel, veel meer. Je haalt een high end telefoon in huis tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De kans dat ook jij er plezier van zult hebben is daarom sterk aanwezig. 

Er zijn wel redenen om hem niet te halen. Bijvoorbeeld als je sowieso niet veel met je smartphone doet. Als je alleen belt en berichten verstuurd, dan past een goedkopere telefoon beter in jouw straatje. Je hebt al die toeters en bellen dan ook niet echt nodig.

Een andere reden is natuurlijk je budget. Vind je het niet nodig om zoveel geld aan een telefoon uit te geven, dan zijn er natuurlijk tal van andere opties beschikbaar

Zo gebruik je de prijsvergelijker om de beste deal te vinden

Als dit niet je eerste telefoon wordt, dan weet je dat de prijs van dezelfde smartphone per aanbieder nog wel eens kan verschillen. Het is daarom altijd goed om eerst de prijzen te vergelijken zodat jij sowieso de beste deal scoort. 

Het gebruik van de prijsvergelijker is heel eenvoudig. De goedkoopste prijs staat namelijk automatisch bovenaan. Let erop dat dit dan ook om de goedkoopste versie gaat, met de minste opslagcapaciteit en het minste werkgeheugen. Zorg daarom dat je de filteropties gebruikt zodat je ook daadwerkelijk de telefoon vindt waar je naar op zoek bent. 

Eenmaal de beste deal gevonden? Dan klik je op de groene knop met ‘naar aanbieding’. Je komt dan op de website van de aanbieder terecht en daar voltooi je de bestelling. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu