Xiaomi Buds 3T Pro

1/1

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Actieve ruisonderdrukking
  • Waterbestendig

Minpunten

  • Geen geweldige accuduur

Prijzen vergelijken

De Xiaomi Buds 3T Pro zijn oordopjes met een goede geluidkwaliteit en verschillende vormen van actieve ruisonderdrukking. Op deze pagina vertellen we je meer.

Lees verder na de advertentie.

Xiaomi Buds 3T Pro: dit moet je weten

Xiaomi Buds 3T Pro

Met de Buds 3T Pro van Xiaomi haal je redelijk betaalbare oordopjes in huis die toch boordevol functies zitten. Zo beschikken ze over actieve ruisonderdrukking die maximaal 40 decibel omgevingsgeluid weg kan filteren. Er zijn drie verschillende niveaus, die je kunt instellen afhankelijk van hoeveel lawaai je hoort. Daarnaast is er een transparantiemodus die geluiden van buiten juist versterkt. Zo kun je gewoon een gesprek voeren of het verkeer aan horen komen.

Het gaat om ‘in ear’-dopjes die dus diep in je gehoorgang zitten. Xiaomi levert vier verschillende maten ‘tips’ mee. Dat zijn de rubberen dopjes die je op het uiteinde bevestigt. Daardoor zit er altijd wel een maat tussen die jou goed past.

Verder belooft Xiaomi dat deze draadloze oordopjes gekalibreerd zijn op studioniveau. Dat wil zeggen dat de hoge tonen erg helder zijn en de lage tonen vrij gematigd. Dit zijn dus geen basmonsters, maar dopjes die een realistisch geluid weergeven.

Waterbestendig, redelijk accuduur

Xiaomi geeft de Buds 3T Pro een IP55-certificering mee. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen stof en harde waterstralen. Je kunt ze dus niet alleen gebruiken in de sportschool, maar ook in een stevige regenbui.

De accuduur is een klein minpunt van deze oordopjes. Die bedraagt maximaal zes uur op een enkele lading, maar dat is zonder actieve ruisonderdrukking. Als je die inschakelt, kun je vermoedelijk eerder rekenen op 4 tot 5 uur. Uit de meegeleverde oplaadcase haal je in totaal zo’n 24 uur muziek. Opladen kan alleen via een usb-c-kabel, niet draadloos.

Prijzen en kleuren

De Xiaomi Buds 3T Pro hebben een adviesprijs van 129 euro, maar zijn inmiddels al voor minder dan de helft van dat bedrag te koop. Je kiest uit de kleuren groen, wit en zwart.

Xiaomi Buds 3T Pro deals

Xiaomi Buds 3T Pro

€ 99,90

8 dagen

Bekijk bij Megekko
Megekko
Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Xiaomi Buds 3T Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu