De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Xiaomi Mi band 4 kopen? Gebruik eerst onze prijsvergelijker

Xiaomi Mi Band 4
Xiaomi Mi Band 4
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
1 resultaten vanaf € 37,95
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Tot €100 extra inruilwaarde!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Xiaomi Mi Band 4
Xiaomi Mi Band 4
25 mm
€ 37,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.8
bol.com plaza
1d

Een Xiaomi Mi band 4 kopen is ook nu nog een goed idee. Inmiddels zijn er wel nieuwere versies verkrijgbaar, zoals de Mi band 5 en 6, toch is een Xiaomi Mi band 4 kopen geen weggegooid geld. Hij is inmiddels namelijk een stuk goedkoper geworden terwijl de specs nog helemaal bij deze tijd passen. 

Stoer en elegant design past bij iedereen en altijd

Een Xiaomi Mi band 4 is klein en licht van gewicht. Bovendien is hij te krijgen met verschillende kleuren bandjes en past daardoor bij iedere outfit. Hij misstaat niet in de sportschool, tijdens het hardlopen, op het werk of gewoon thuis op de bank. Het is de ideale gadget die je altijd om hebt. Daardoor heb je altijd inzicht in je persoonlijke data, waar je ook bent en op elk moment van de dag. 

Goede activity tracker door Xiaomi Mi band te kopen

Deze activity tracker komt met een mooi Amoled display waardoor de informatie goed af te lezen is. Hij houdt alles bij op het gebied van je workout. Denk aan een stappenteller, hartslag, afgelegde afstand, verbrande calorieën en meer. Voor de GPS heb je nog wel je smartphone nodig. Gezien de prijs valt daar echter zeker mee te leven.

Buiten het tracken van je workouts zijn er nog meer redenen waardoor een Xiaomi Mi band 4 kopen een goed idee is. Denk bijvoorbeeld aan slaap tracken, je krijgt notificaties van telefoontjes en berichten binnen en je krijgt een gigantische batterij die maar liefst 20 dagen meegaat. Uiteraard kun je er ook gewoon de tijd en de datum op zien, maar we zullen verder geen open deuren meer intrappen.

Zo werkt de prijsvergelijker

Als jij een Xiaomi Mi band 4 kopen wil, dan kun je beter eerst onze prijsvergelijker gebruiken. Daar vind je namelijk heel eenvoudig waar hij het voordeligst te krijgen is. Met de filteropties kun je nog verschillende voorkeuren in acht nemen. Denk aan verschillende kleuren of shopwaardering. 

Eenmaal de beste deal gevonden, klik je simpelweg op de groene knop met ‘naar aanbieding’. Je komt dan direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar voltooi je de bestelling zoals je gewend bent. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu