Xiaomi Mi Watch Lite kopen: Vind hier de beste prijs

Xiaomi Mi Watch Lite
Kleur behuizing
Xiaomi Mi Watch Lite
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Kleur behuizing
Conditie
4 resultaten vanaf € 75,06
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
Nu tot €10 korting per maand
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Hussel
  • Gratis maandelijks aanpasbaar
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S22
KPN
Nu met €72 korting!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel met KPN Hussel korting
Bekijk aanbieding
Xiaomi Mi Watch Lite
Xiaomi Mi Watch Lite
35 mm
€ 75,06
2 jaar garantie
Amazon
4.6
Amazon
2d
Xiaomi Mi Watch Lite
Xiaomi Mi Watch Lite
35 mm
€ 89,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.9
bol.com plaza
7d

Als je een Xiaomi Mi Watch Lite kopen wil, is het altijd verstandig om de prijsvergelijker te gebruiken die bovenaan deze pagina staat. Hij is namelijk bij verschillende winkels te verkrijgen en per winkel kan de prijs anders zijn. Door eerst te kijken waar hij het goedkoopst is, kun je zo een paar tientjes besparen. En dat is natuurlijk nooit verkeerd. Naast de prijsvergelijker vind je op deze pagina ook de belangrijkste informatie.

Een Xiaomi Mi Watch Lite kopen: dit is de belangrijkste informatie

De Mi Watch Lite is uiteraard de uitgeklede versie van de normale Xiaomi Mi Watch. Ook het design is daardoor heel anders. Zo heb je ditmaal te maken met een vierkant scherm waar je de belangrijkste informatie over je work outs eenvoudig kunt aflezen. Hij functioneert hierdoor niet alleen als een fitnesstracker, zo ziet hij er ook uit. De normale Mi Watch heeft een rond display en voelt daarom meer als een echt horloge.

Eenvoudig en voor de prijs heel goed

Als een smartwatch maar 50 euro kost, weet je al dat je op bepaalde gebieden moet inleveren. Zo mis je met de Mi Watch Lite een aantal functionaliteiten die je wel hebt bij duurdere smartwatches. In plaats daarvan richt hij zich op enkele basisaspecten om daar heel goed in te zijn.

Zo houd je natuurlijk je sportieve activiteiten goed bij, krijg je meldingen op je smartwatch en heb je een batterijduur tot 9 dagen. Daarbij moet je dan wel behoorlijk rustig aan doen. Als je verschillende instellingen aanpast of vaker gaat sporten, kan het maar zo dat je batterij 4 of 5 dagen meegaat. Voor een smartwatch is dat echter nog steeds niet slecht. Zo gaat de veel duurdere Samsung Galaxy Watch 4 maar maximaal 2 dagen mee en de Apple Watch maar 17 uur.

Al met al is een Xiaomi Mi Watch Lite kopen vooral geschikt voor mensen die nu nog geen smartwatch of activity tracker hebben. Voor een lage prijs kunnen ze dan eens kijken of het bevalt of niet. 

Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt

Met de prijsvergelijker bovenaan deze pagina vind je binnen 1 minuut de beste aanbieding. De laagste prijs staat namelijk altijd bovenaan. Het kan echter zijn dat naast de prijs nog meer zaken belangrijk vindt. Bijvoorbeeld de levertijd. Zorg er daarom voor dat je de filteropties aan de linkerkant gebruikt. Zo weet je zeker dat je alleen het aanbod ziet dat voor jou relevant is. 

Klik vervolgens op de aanbieding die het beste bij je past en je komt vanzelf op de juiste pagina van de webshop. Daar kun je dan heel eenvoudig de Xiaomi Mi Watch Lite kopen.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu