Xiaomi Mi Watch kopen: vergelijk hier de beste prijzen

Filters
Levertijd
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (15)
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(45.922)
Mi Watch 36mm Donkerblauw/Donkerblauw
Donkerblauw/Donkerblauw
2d
€ 103,00
(836)
Mi Watch 36mm Donkerblauw/Donkerblauw
4 kleuren
5d
€ 103,00
(61.872)
Mi Watch 36mm Beige/Beige
3 kleuren
24u
€ 112,00
(45.922)
Mi Watch 36mm Zwart/Zwart
2 kleuren
24u
€ 112,00
(133.799)
Mi Watch 36mm Zwart/Zwart
3 kleuren
24u
€ 118,00
(18.743)
Mi Watch 36mm Beige/Beige
2 kleuren
24u
€ 129,00

Xiaomi heeft een brede lijn aan verschillende activity trackers en smartwatches. Als je meer de smartwatch kant op wil, kun je een Xiaomi Mi Watch kopen. Deze ziet er meer uit als een normaal horloge en is over het algemeen wat luxer dan een activity tracker. Op deze pagina vind je de prijsvergelijker en de belangrijkste informatie.

Een Xiaomi Mi Watch kopen? Dit moet je weten

De Xiaomi Mi Watch is een zeer betaalbare smartwatch met veel verschillende functies. Zo houd je maar liefst 100 verschillende activiteiten bij, kies je uit meerdere wijzerplaten en zit het vol met sensoren. Denk daarbij aan een stappenteller, hartslagmeter, GPS, hoogtemeter, kompas en meer. Bovendien is hij waterdicht tot 50 meter diep. Je kunt er dus ook mee zwemmen. Als je dus graag je sportieve prestaties bijhoudt op je smartwatch dan is een Xiaomi Mi Watch kopen absoluut een goed idee. 

Smartwatch functies

Ook als je de sportgerelateerde functies niet belangrijk vindt is de Mi Watch een leuke gadget. Zo krijg je al je smartphone meldingen ook op je horloge binnen, stuur je er muziek mee aan, zie je inkomende oproepen en maak je zelfs gebruik van Amazon Alexa. 

Het heeft echter geen ingebouwde speaker dus je kunt er niet je telefoon mee beantwoorden. En hoewel je wel appjes en berichten kunt lezen, kun je geen berichten terugsturen met het horloge. Het is daarom dus geen complete smartwatch-ervaring. Gezien de lage prijs mogen we echter niet klagen.

Zo vind jij de beste prijs

In de prijsvergelijker staat de goedkoopste optie altijd bovenaan. Het is dus heel eenvoudig om de beste aanbieding te vinden. Waarschijnlijk vind je nog meer belangrijk dan alleen de prijs. Denk bijvoorbeeld aan levertijd of een voorkeur voor een bepaalde kleur. Gebruik daarom de filteropties aan de linkerkant om alleen het aanbod te zien dat voor jou relevant is.

Klik vervolgens op de aanbieding en je komt automatisch op de productpagina van de webshop terecht. Daar kun je dan direct je Xiaomi Mi Watch kopen zoals je dat normaal ook zou doen. Alleen nu weet je zeker dat je de beste prijs hebt.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's