ZOPO ZP998

ZOPO ZP998

8

De ZOPO ZP998 is een goedkope Android-smartphone met als meest onderscheidende feature een octacore-processor. Deze processor met acht kernen zorgt er, in combinatie met 2GB aan werkgeheugen, voor dat de ZP998 in het dagelijks gebruik vliegensvlug is. Daarnaast beschikt het toestel over een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie en 16GB aan opslagruimte voor je favoriete apps, games, foto’s en muziek.

De Chinese fabrikant ZOPO is een onbekende naam in Nederland en België. Sinds kort is er echter een winkel in Rotterdam geopend waar de smartphones van ZOPO worden aangeboden. Naar aanleiding van die opening stuurde ZOPO Benelux ons de ZP998: een betaalbare Android-smartphone met een octacore-processor (acht kernen) en 2GB aan werkgeheugen. Op papier klinkt de ZOPO ZP998 bijna te mooi om waar te zijn, met specificaties waar je u tegen zegt. In deze review bekijken we of die krachtige hardware zich ook vertaalt naar een smartphone die goede prestaties levert en fijn in gebruik is.

Lees verder na de advertentie.

Conclusie ZOPO ZP998 review

De ZOPO ZP998 heeft ons positief verrast. Van de toegevoegde waarde van de octacore-processor merk je in de praktijk weinig, maar dat neemt niet weg dat dit een bijzonder snelle smartphone is die zich kan meten met smartphones in de hoogste prijsklasse. Daarnaast is het toestel, ondanks de relatief lage prijs, voorzien van een scherp en helder 5,5 inch-display en een front- en backcamera die indruk wekken. Foto’s schieten en multimedia afspelen verloopt dan ook zonder problemen en de resultaten zijn goed. Verder is het design van de ZOPO ZP998 niet origineel, maar wel erg stevig. Alles bij elkaar genomen is de ZP998 een stap in de goede richting voor Chinese Android-telefoons.

→ Lees meer in onze uitgebreide ZOPO ZP998 review.

Pluspunten ZP998

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Groot scherm met full-hd-resolutie
  • Dualsim-ondersteuning

Minpunten ZP998

  • Geen 4G
  • Oudere Android-versie
ZOPO ZP998
ZOPO ZP998
8,0
Welke ZOPO ZP998 wil je?
Wij hebben momenteel geen ZOPO ZP998 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's