Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

ZTE Axon 7

ZTE Axon 7
Scherm 5.5 inch
Camera 20 megapixel

ZTE Axon 7: verrassend vlaggenschip uit China

Grote kans dat je nog nooit van ZTE hebt gehoord. Deze Chinese fabrikant levert echter al jaren goede smartphones voor betaalbare prijzen. De ZTE Axon 7 is daar een uitstekend voorbeeld van. Het toestel heeft de features van een toptoestel, terwijl je honderden euro’s bespaart ten opzichte van de concurrentie.

Zo beschikt de Axon 7 over een groot scherm met een haarscherpe resolutie, een indrukwekkende 20 megapixel-camera en een zeer ruime 64GB aan opslagruimte. Dankzij de krachtige hardware kan deze ZTE ook prima uit de voeten met vrijwel alle apps die in de Play Store te vinden zijn. Kies voor de Axon 7, en je ontdekt dat er een wereld van goede smartphones bestaat buiten de gevestigde namen.

De ZTE Axon 7 in vogelvlucht

ZTE heeft deze smartphone van alles voorzien wat je van een topmodel zou verwachten. Naast onderstaande indrukwekkende ZTE Axon 7 specificaties kun je bijvoorbeeld rekenen op Dolby Atmos-geluid, een vingerafdrukscanner achterop en meer.

  • 5,5 inch-scherm met resolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • 20 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow, met update naar Android 7.0 beschikbaar
  • Krachtige Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen
  • 64GB opslagruimte, uitbreidbaar met microsd-geheugenkaart

Meer over de ZTE Axon 7

Zoals het een vlaggenschip betaamt beschikt de Axon 7 over zeer krachtige hardware. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Snapdragon 820-chip van Qualcomm? De acht cores van dit toestel zorgen er niet alleen voor dat je favoriete apps vlot en vloeiend lopen, maar ook dat het accuverbruik beperkt blijft. Met een capaciteit van 3250 mAh haal je bovendien moeiteloos het einde van de dag. De snellaadfunctie zorgt ervoor dat de accu met slechts een half uur opladen weer bijna vol zit.

Daarnaast imponeert vooral de camera. Achterop vind je namelijk een 20 megapixel-camera waarmee je onder alle omstandigheden haarscherpe en kraakheldere foto’s kunt schieten. De toevoeging van optische beeldstabilisatie betekent dat  zelfs video’s die je in beweging schiet nog scherp opgenomen worden, zonder overdreven trillingen.

ZTE Axon 7
Welke ZTE Axon 7 wil je?
Wij hebben momenteel geen ZTE Axon 7 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?