De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

ZTE Blade V30

1/3

Pluspunten

  • Relatief betaalbaar toestel
  • Voorzien van Android 11
  • Grote 5000 mAh-accu
  • Veel intern opslaggeheugen

Minpunten

  • Onduidelijk updatebeleid
  • Trage hardware

Prijzen vergelijken

Los nieuw

€ 238,98

Bekijk prijzen

De ZTE Blade V30 is een voordelige Android-smartphone met veel opslaggeheugen en vier camera’s. Nieuwsgierig geworden? Op deze pagina lees je meer over de Blade V30.

Lees verder na de advertentie.

Vier camera’s

Op de achterkant van de smartphone vind je vier cameralenzen. De hoofdcamera heeft een resolutie van 64 megapixel en wordt vergezeld door een groothoekcamera van 8 megapixel. Met deze camera schiet je extra brede plaatjes. Je kan ook gebruikmaken van de 5 megapixel-macrocamera om van heel dichtbij te fotograferen. De 2 megapixel-dieptesensor vervaagt de achtergrond op foto’s voor een scherpte-diepte-effect. De Blade V30 heeft ook een selfiecamera. Die tref je aan in een gaatje in het scherm. De camera heeft een resolutie van 16 megapixel.

ZTE Blade V30

ZTE Blade V30 heeft eenvoudige specificaties

De specificaties van de Blade V30 zijn verder prima zonder op te vallen. Zo heeft het toestel een scherp full-hd-scherm van liefst 6,67 inch en draait hij op 4GB werkgeheugen. Het opslaggeheugen is met 128GB lekker ruim. De smartphone draait op een eenvoudige Unisoc-processor en is daarom vrij langzaam.

De grote 5000 mAh-accu gaat zeker een dag mee en laadt op via de usb-c-poort. Het opladen gaat met 18 Watt met gemiddelde snelheid. Binnen een paar uur is de accu weer vol.

Onduidelijk updatebeleid

De ZTE Blade V30 draait bij zijn release op Android 11. Onduidelijk is of de smartphone versie-updates krijgt en hoe lang er beveiligingsupdates uitkomen. ZTE geeft hier geen informatie over. Andere merken doen dat wel.

ZTE Blade V30 kopen

Je kan de ZTE Blade V30 sinds de zomer van 2021 in Nederland kopen voor zo’n 200 euro. Het toestel is verkrijgbaar in het zwart en blauw.

ZTE Blade V30 deals

ZTE Blade V30

128 GB

€ 238,98

2 dagen

Bekijk bij Amazon
Amazon
Vergelijk alle ZTE Blade V30 prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews ZTE Blade V30

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu