De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

ZTE Blade V40

1/2

De ZTE Blade V40 is een betaalbare smartphone van het bekende Chinese merk. Op deze pagina vertellen we je alles over dit toestel, dus lees snel verder.

Lees verder na de advertentie.

Ben je op zoek naar een betaalbare smartphone zonder allerlei poespas voor wat basistaken? De Blade V40 van ZTE is onder andere uitgerust met een display van 6,6 inch. Het gaat om een betaalbaar lcd-paneel met een resolutie van van 2408 bij 1080 pixels en verversfrequentie van 60Hz. Duurdere modellen voelen soepeler aan of geven kleuren mooier weer.

ZTE Blade V40

Wil je wat kunnen WhatsAppen, Netflixen of rondscrollen op social media dan is de ZTE Blade V40 krachtig genoeg. Wil je een 3D-game spelen of zware berekeningen uitvoeren, dan kun je beter verder kijken. Er is een processor van Unisoc aanwezig evenals 4GB RAM en 128GB uitbreidbare opslag.

Van de camera’s moet je ook niet al teveel verwachten, maar voor een simpel kiekje volstaan ze wel. De frontcamera van 8 megapixel is verwerkt in een kleine druppelnotch. Op de achterkant vind je nog een primaire sensor van 50 megapixel en twee nutteloze camera’s. Daarmee schiet je respectievelijk foto’s van dichtbij of in portretstand.

Het toestel draait op Android 12, terwijl Android 13 allang uit is gebracht en Android 14 zelfs voor de deur staat. Of we updates gaan zien voor dit model is echter onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews ZTE Blade V40

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu