ZTE Nubia RedMagic 7

1/3

Pluspunten

  • Razendsnel
  • Mooi scherm
  • Ventilator voert warmte af

Minpunten

  • Groot en zwaar
  • Camera's zijn niet zo goed

De Nubia RedMagic 7 is een gamingsmartphone die over razendsnelle hardware beschikt. Op deze pagina vertellen we je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over de Nubia RedMagic 7

De Nubia RedMagic 7 is een wat goedkopere versie van de ZTE Nubia RedMagic 7 Pro. Toch lever je nauwelijks iets in, want ook dit toestel beschikt over zeer snelle hardware. Zo draait hij op de Snapdragon 8 Gen 1, die voor geweldige prestaties zorgt. Nubia, dochterbedrijf van ZTE, stopt daar minimaal 12GB werkgeheugen en 128GB opslag bij. Om ervoor te zorgen dat de hardware niet te heet wordt tijdens het gamen beschikt de telefoon bovendien over een fysieke ventilator die warmte afvoert.

Het 6,8 inch-oled-display heeft een verversingssnelheid van maar liefst 165Hz waardoor de Nubia razendsnel aanvoelt. In tegenstelling tot de Pro, die een selfiecamera onder het scherm heeft, zit de frontcamera bij de gewone RedMagic 7 in een smalle bezel. Daardoor is het toestel ook een paar millimeter langer.

Nubia RedMagic 7 Pro review
ZTE Nubia RedMagic 7 Pro

Vier camera’s, snel laden

De camera’s van een gamingsmartphone zijn doorgaans niet zo goed, maar deze Nubia heeft uiteraard wel een paar lenzen aan boord. Vier om precies te zijn. Op de achterkant vind je een 64 megapixel-hoofdcamera, een 8 megapixel-ultragroothoeklens en een 2 megapixel-macrocamera. Met die laatste fotografeer je bloemen of insecten van heel dichtbij. De vierde lens is de al genoemde selfiecamera.

De batterij is met 4500 mAh kleiner dan de 5000 mAh-accu van het Pro-model. Je laadt hem wel lekker snel op met 65 Watt. Daardoor zit het toestel binnen een halfuur helemaal vol.

ZTE Nubia RedMagic 7 Pro

ZTE RedMagic 7 Pro review

We hebben de Pro-variant uitgebreid getest op Android Planet, zie daarvoor onze ZTE Nubia RedMagic 7 Pro review. De conclusie daarvan vind je alvast hieronder:

De Nubia RedMagic 7 Pro is een grote smartphone voor een klein publiek. Als je veel gamet is het een ideaal toestel, met razendsnelle hardware en veel handige opties die je op andere telefoons niet snel aantreft. Behoor jij tot de doelgroep? Dan kunnen we deze smartphone van harte aanbevelen. Gezien de uitstekende specificaties is deze Nubia bovendien prima geprijsd.

Voor de meeste mensen zijn er echter betere opties. Het scherm van de RedMagic 7 Pro kan niet erg helder, de accuduur is hooguit gemiddeld en de software maakt door de taalfouten een onverzorgde indruk. Daar komt bij dat je zelfs met veel goedkopere telefoons betere foto’s maakt.

Nubia RedMagic 7 kopen

Voor de Nubia RedMagic 7 met 12GB RAM en 128GB opslagruimte betaal je 629 euro. Voor 100 euro meer krijg je 16GB RAM en 256GB opslag. Het topmodel met een indrukwekkende 18GB RAM én een transparant ontwerp kost 799 euro. De smartphones zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar op de website van Nubia.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews ZTE Nubia RedMagic 7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu