Android apps

Op deze pagina vind je de nieuwste en beste apps voor je Android-toestel. Je wilt immers alle mogelijkheden van je smartphone of tablet benutten. Omdat het aanbod apps in Google Play zo groot is, hebben we een overzicht gemaakt met de beste Android-apps en must-haves die niet op je toestel mogen ontbreken. Je vindt ze via de tabbladen hieronder!

App categorieën

Zo gebruik je de nieuwe functies van Snapseed

Zo gebruik je de nieuwe functies van Snapseed

0
2 min
9
Apps
Fotobewerking-app Snapseed heeft een update gekregen met enkele nieuwe functies, zoals het automatisch draaien van de foto zodat de horizon recht staat.
Met Promo Codes kun je betaalde Android-apps winnen

Met Promo Codes kun je betaalde Android-apps winnen

0
1 min
7.5
Apps
Promo Codes is een nieuwe app in Google Play die je de mogelijkheid geeft om promotiecodes voor betaalde apps te winnen. Met een druk op de knop maak je dagelijks kans op gratis apps.
Android-app Apple Music laat je muziek opslaan op sd-kaart

Android-app Apple Music laat je muziek opslaan op sd-kaart

0
1 min
8
Apps
De Android-versie van Apple Music heeft een handige functie gekregen waar iPhone-bezitters nooit over zullen beschikken: de mogelijkheid om liedjes op een geheugenkaartje op te slaan. Zo kun je nog…
Flyperlink: handige vliegende browser voor Android

Flyperlink: handige vliegende browser voor Android

0
1 min
8
Apps
'Laat vliegen de link', zo valt te lezen op de Google Play-pagina van Flyperlink. Hoewel de beschrijving anders doet vermoeden, zit deze nieuwe browser voor Android slim in elkaar.
De 6 beste internetradio-apps voor Android

De 6 beste internetradio-apps voor Android

0
4 min
Apps
Je Android is het ideale apparaat om on-the-go radio te luisteren. In dit artikel zetten we de 6 beste internetradio-apps op een rijtje. Houd er wel rekening mee dat radio luisteren via je smartphone data verbruikt.
Chrooma Keyboard: fijne vervanger voor je Android-toetsenbord

Chrooma Keyboard: fijne vervanger voor je Android-toetsenbord

0
2 min
8.5
Apps
Chrooma Keyboard is zeker niet uniek in zijn soort, maar het alternatieve toetsenbord is dankzij zijn aanpasbaarheid wel een interessante optie voor wie het standaardkeyboard van zijn Android zat is.
De 4 beste Reddit-apps voor Android

De 4 beste Reddit-apps voor Android

0
3 min
Apps
Reddit gaat eindelijk een eigen app voor Android en iOS uitbrengen, maar wanneer die voor iedereen beschikbaar wordt, is nog niet bekend. Met deze vier alternatieven kun je Reddit nu al op je smartphone lezen.
Mimicker Alarm: wekker-app voorkomt doorslapen met selfies

Mimicker Alarm: wekker-app voorkomt doorslapen met selfies

0
1 min
8
Apps
Heb jij moeite om 's ochtends je bed uit te komen, dan heb je wellicht een alternatieve wekker-app nodig. Mimicker Alarm dwingt je onder meer gekke bekken te trekken om het alarm uit te schakelen.

Via de tabbladen Apps en Populair vind je de beste en nieuwste Android apps van dit moment. Daarnaast kun je onze Apps top 100 bekijken voor een genummerd overzicht van applicaties die niet op jouw smartphone of tablet mogen ontbreken. Is dat nog niet genoeg? Check dan de toplijstjes die we hieronder voor je hebben uitgelicht!

Toplijsten: dit zijn de beste Android apps

Nóg meer (Nederlandse) Android apps!

google play klein Android-apps appsOp Android Planet lichten we in diverse toplijsten de beste Android apps uit. Bekijk bijvoorbeeld ons overzicht met de 6 beste Android dating apps, die je helpen om een nieuwe man of vrouw aan de haak te slaan. Daarnaast kun je via het overzicht hierboven onze toplijsten met wallpapers en de beste Twitter-apps checken.

Ben je juist op zoek naar Nederlandse Android apps, check dan hierboven de toplijst met de beste Android apps van Nederlandse bodem. Daarnaast hebben we een overzicht van apps om Android aan te passen, met handige tips en gratis downloads. Check tot slot onze rubriek App van de Week, waarin we wekelijks de beste apps uitlichten.

De beste Android tablet apps

Google Play stroomt bijna over van de Android-apps. Maar welke zijn geoptimaliseerd voor de grote schermen van tablets en fijn te gebruiken op een 7, 8 of zelfs 10 inch-scherm?
Android Planet kiest voor jou de beste Android tablet apps uit en zet de apps op een rijtje die niet op jouw tablet mogen ontbreken!

De beste Chromecast apps

Chromecast kopenSinds begin 2014 is de Chromecast officieel in Nederland te koop. De Chromecast is een hdmi-stick van Google die elke domme tv slim maakt, door de tv met internet te verbinden. Vervolgens kun je via je smartphone of tablet content van onder andere Netflix, mediacenterdienst Plex of YouTube video’s naar de tv streamen. Je mobiele apparaat fungeert als afstandsbediening en je kunt zelfs foto’s en muziek op je televisie afspelen. Check onze uitgebreide lijst met Chromecast apps en krijg een beeld van de diensten die werken met Googles hdmi-stick.

De beste Android Wear apps

android wear apps android appsAndroid Wear, het besturingssysteem voor wearables van Google, bestaat nog niet heel lang, maar desondanks zijn er al behoorlijk veel apps voor het platform beschikbaar. Naast apps voor sociale media en het bijhouden van je activiteiten vind je in Google Play ook games, browsers, recepten-apps, rekenmachines en diverse productiviteits-apps. Het aanbod wordt met de dag uitgebreider, waardoor je als bezitter van een smartwatch steeds meer met je gadget kan.

Om je overzicht te bieden hebben we een handige toplijst gemaakt met de beste Android Wear apps van dit moment. Deze wordt doorlopend aangevuld met nieuwe apps die de moeite waard zijn.

Stuur ons jouw apps!

Ook een leuke Android apps of games gezien die nog niet in dit lijstje staat? Tip ons via het contactformulier! We lezen alle inzendingen, maar kunnen door het grote aantal mails niet elk verzoek beantwoorden.