Android apps

Op deze pagina vind je de nieuwste en beste apps voor je Android-toestel. Je wilt immers alle mogelijkheden van je smartphone of tablet benutten. Omdat het aanbod apps in Google Play zo groot is, hebben we een overzicht gemaakt met de beste Android-apps en must-haves die niet op je toestel mogen ontbreken. Je vindt ze via de tabbladen hieronder!

App categorieën

Prachtige iOS-game Alto’s Adventure gratis voor Android

Prachtige iOS-game Alto’s Adventure gratis voor Android

0
2 min
9
Apps
De fraaie game Alto's Adventure, die precies een jaar geleden in de App Store verscheen, heeft ook eindelijk zijn weg naar Android gevonden. Het spel is omgezet door Noodlecake Studios, dat eerder Super Stickman Golf uitbracht.
Update voor WhatsApp voegt veel nieuwe emoji toe

Update voor WhatsApp voegt veel nieuwe emoji toe

0
1 min
9
Apps
De Android-versie van WhatsApp krijgt een update die een flink aantal nieuwe emoji toevoegt. Hiermee kun je je berichten met nieuwe icoontjes opfleuren.
Tip: Zo houd je je Twitter-tijdlijn chronologisch

Tip: Zo houd je je Twitter-tijdlijn chronologisch

0
2 min
8
Apps
Twitter heeft een nieuwe feature die ervoor zorgt dat de beste tweets als eerst op je tijdlijn verschijnen. Deze versie 2.0 van Terwijl je weg was is echter uit te schakelen om je tijdlijn chronologisch te houden.
Populaire Twitter-app Talon krijgt grote update

Populaire Twitter-app Talon krijgt grote update

0
1 min
8
Apps
Talon, een populair alternatief voor de officiële Twitter-app, is van een flinke update voorzien. De app werkt voortaan beter met tablets en laat je sneller tussen accounts schakelen.
Zo gebruik je de nieuwe functies van Snapseed

Zo gebruik je de nieuwe functies van Snapseed

0
2 min
9
Apps
Fotobewerking-app Snapseed heeft een update gekregen met enkele nieuwe functies, zoals het automatisch draaien van de foto zodat de horizon recht staat.
Met Promo Codes kun je betaalde Android-apps winnen

Met Promo Codes kun je betaalde Android-apps winnen

0
1 min
7.5
Apps
Promo Codes is een nieuwe app in Google Play die je de mogelijkheid geeft om promotiecodes voor betaalde apps te winnen. Met een druk op de knop maak je dagelijks kans op gratis apps.

Via de tabbladen Apps en Populair vind je de beste en nieuwste Android apps van dit moment. Daarnaast kun je onze Apps top 100 bekijken voor een genummerd overzicht van applicaties die niet op jouw smartphone of tablet mogen ontbreken. Is dat nog niet genoeg? Check dan de toplijstjes die we hieronder voor je hebben uitgelicht!

Toplijsten: dit zijn de beste Android apps

Nóg meer (Nederlandse) Android apps!

google play klein Android-apps appsOp Android Planet lichten we in diverse toplijsten de beste Android apps uit. Bekijk bijvoorbeeld ons overzicht met de 6 beste Android dating apps, die je helpen om een nieuwe man of vrouw aan de haak te slaan. Daarnaast kun je via het overzicht hierboven onze toplijsten met wallpapers en de beste Twitter-apps checken.

Ben je juist op zoek naar Nederlandse Android apps, check dan hierboven de toplijst met de beste Android apps van Nederlandse bodem. Daarnaast hebben we een overzicht van apps om Android aan te passen, met handige tips en gratis downloads. Check tot slot onze rubriek App van de Week, waarin we wekelijks de beste apps uitlichten.

De beste Android tablet apps

Google Play stroomt bijna over van de Android-apps. Maar welke zijn geoptimaliseerd voor de grote schermen van tablets en fijn te gebruiken op een 7, 8 of zelfs 10 inch-scherm?
Android Planet kiest voor jou de beste Android tablet apps uit en zet de apps op een rijtje die niet op jouw tablet mogen ontbreken!

De beste Chromecast apps

Chromecast kopenSinds begin 2014 is de Chromecast officieel in Nederland te koop. De Chromecast is een hdmi-stick van Google die elke domme tv slim maakt, door de tv met internet te verbinden. Vervolgens kun je via je smartphone of tablet content van onder andere Netflix, mediacenterdienst Plex of YouTube video’s naar de tv streamen. Je mobiele apparaat fungeert als afstandsbediening en je kunt zelfs foto’s en muziek op je televisie afspelen. Check onze uitgebreide lijst met Chromecast apps en krijg een beeld van de diensten die werken met Googles hdmi-stick.

De beste Android Wear apps

android wear apps android appsAndroid Wear, het besturingssysteem voor wearables van Google, bestaat nog niet heel lang, maar desondanks zijn er al behoorlijk veel apps voor het platform beschikbaar. Naast apps voor sociale media en het bijhouden van je activiteiten vind je in Google Play ook games, browsers, recepten-apps, rekenmachines en diverse productiviteits-apps. Het aanbod wordt met de dag uitgebreider, waardoor je als bezitter van een smartwatch steeds meer met je gadget kan.

Om je overzicht te bieden hebben we een handige toplijst gemaakt met de beste Android Wear apps van dit moment. Deze wordt doorlopend aangevuld met nieuwe apps die de moeite waard zijn.

Stuur ons jouw apps!

Ook een leuke Android apps of games gezien die nog niet in dit lijstje staat? Tip ons via het contactformulier! We lezen alle inzendingen, maar kunnen door het grote aantal mails niet elk verzoek beantwoorden.