Sim only vergelijken ✓ De laagste prijzen ✓ Goedkoop tot Unlimited

Filters
×
602 resultaten vanaf € 6,00
Gesponsord
Sim Only (14GB data)
Simpel
Beste deal: 14GB voor €10 per maand
  • Onbeperkt bellen en 500 sms'jes
  • Supersnel 4G
  • Tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. €20
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim Only (20GB data)
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Extra voordeel als je thuis Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
Bekijk aanbieding
Simpel sim only
100 min
2 GB (4G)
2 jaar
Simpel
€ 6,00 p/m
Eenmalig: € 0,00
Lebara sim only
150 min
3 GB (4G)
2 jaar
Lebara
€ 6,00 p/m
Eenmalig: € 0,00
50Plus Mobiel sim only
onbeperkt min
3 GB (4G)
2 jaar
50Plus Mobiel
€ 6,00 p/m
Eenmalig: € 0,00
Youfone sim only
150 min
2 GB (5G)
2 jaar
Youfone
€ 6,50 p/m
Eenmalig: € 0,00
Simpel sim only
100 min
2 GB (4G)
1 jaar
Simpel
€ 7,00 p/m
Eenmalig: € 0,00
Simyo sim only
200 min
2 GB (4G)
2 jaar
Simyo
€ 7,00 p/m
Eenmalig: € 0,00
Lebara sim only
onbeperkt min
3 GB (4G)
2 jaar
Lebara
€ 7,00 p/m
Eenmalig: € 0,00
Ben sim only
200 min
2 GB (4G)
2 jaar
Ben
€ 7,50 p/m
Eenmalig: € 0,00
Youfone sim only
150 min
2 GB (5G)
1 jaar
Youfone
€ 7,50 p/m
Eenmalig: € 0,00
Youfone sim only
150 min
5 GB (5G)
2 jaar
Youfone
€ 7,50 p/m
Eenmalig: € 0,00

Een sim only abonnement vinden dat bij jouw wensen en gebruik past is niet altijd gemakkelijk – de keuze is reuze.

Met onze sim only vergelijken prijsvergelijker op deze pagina kun je eenvoudig en snel sim only abonnementen van veel verschillende providers bekijken. Het maakt daarbij niet uit of je simpelweg op zoek bent naar het goedkoopste telefoonabonnement of een onbeperkt sim only abonnement.

Welke sim only provider moet ik kiezen?

Het is goed te weten dat we in Nederland anno 2023 drie grote providers hebben met een eigen netwerk. Dat zijn T-Mobile, VodafoneZiggo en KPN.

Alle andere sim only providers maken dus gebruik van 1 van de 3 grote netwerken. Dat maakt in principe niet zoveel uit, al zullen de netwerken van de ‘grote 3’ vaak net ietsje sneller zijn. Dat komt door afspraken die de grote jongens met de andere providers hebben gemaakt.

Weet je niet zeker welke sim only provider je moet kiezen? Dan raden we je aan ons artikel over de beste sim only providers te lezen.

Beste Sim Only deals van dit moment

Heb je geen tijd te verliezen, dan wil je gewoon een snel overzicht van de scherpste en goedkoopste sim only deals. Onderstaande deals zijn de op dit moment laagste sim only prijzen in onze vergelijker.

Youfone sim only

150 min of 150 sms

500MB (5G)

1 maanden

€ 5,50 p/m

Eenmalig: € 0,00

Bekijk bij Youfone
Youfone

Lebara sim only

150 min en 150 sms

1000MB (4G)

1 maanden

€ 7,00 p/m

Eenmalig: € 0,00

Bekijk bij Mobiel.nl
Lebara

Simyo sim only

200 min of 200 sms

0MB (4G)

1 maanden

€ 8,00 p/m

Eenmalig: € 0,00

Bekijk bij Belsimpel
Simyo
Bekijk alle deals

Sim only aanbieding

In de wereld van sim only abonnementen is het moeilijk om de beste sim only aanbieding te vinden, er is immers zo veel keuze. In de prijsvergelijker zie je echter de meest actuele prijzen per aanbieder. Dus als er op dit moment leuke sim only deals lopen, dan zitten die ook al verwerkt in de prijsvergelijker. Alle goedkoopste sim only abonnementen staan automatisch bovenaan in de vergelijker. Dat maakt het zoeken eenvoudiger.

Houd er wel rekening mee dat de goedkoopste sim only abonnementen meestal ook de minste MB’s, belminuten of sms’jes hebben. Let daarom niet alleen op de prijs maar vooral ook op je eigen gebruik om te bepalen welk sim only abonnement het meest geschikt voor jou is. 

Sim only abonnement vergelijken

Niet iedereen is op zoek naar hetzelfde wanneer ze een sim only abonnement vergelijken.

Zo maakt het sommigen niets uit welke provider zij hebben, terwijl anderen per se bij KPN of T-mobile willen zitten. Uiteraard zijn er meer verschillen. Zo zijn er mensen die veel bellen en weinig mobiel internet gebruiken en andersom.

De prijzen kunnen daarbij flink uiteen lopen, zorg er daarom met de filteropties voor dat je appels met appels vergelijkt. Alleen dan vind je de beste sim only deals die relevant zijn voor jou. Dat maakt een sim kaart bestellen net wat eenvoudiger.

Gebruik filteropties om relevante sim only abonnementen te vinden

Door in de filteropties de schuifknop bij ‘internet MB’s’ te verschuiven, vind je alleen sim only deals die passen bij jouw verbruik. Je kunt daarmee alle kanten op, van helemaal geen MB’s tot onbeperkt. Uiteraard geldt hetzelfde voor belminuten en sms’jes. 

Ook handig is de mogelijkheid om aan te vinken dat je al ergens klant bent. Als je bijvoorbeeld ook al thuis internet van T-mobile hebt, betaal je daar minder voor een sim only abonnement. Dit heet combinatievoordeel of vaste klant voordeel. Je krijgt dan korting door bij dezelfde provider te blijven. Onze vergelijker houdt hier rekening mee, waardoor je meteen ziet welke (betere) prijs je gaat betalen.

Om het meeste uit de prijsvergelijker te halen, gebruik je daarom alle filteropties om precies het sim only abonnement te vinden die het beste bij je past.

Welke providers hebben sim only abonnementen?

Sim only-abonnementen worden door vrijwel alle providers aangeboden. Wil je de sim only abonnementsprijzen van een specifieke provider bekijken? Dat kan ook in onze vergelijker. Je bekijkt ze gemakkelijk via onderstaande links.

Of vergelijk direct alle sim only-abonnementen met onbeperkt internet!

Nieuwste sim only artikelen op AndroidPlanet.nl

Vragen over sim only abonnementen

Is sim only goedkoper dan een smartphone met abonnement?

Je betaalt sowieso een maandelijks bedrag dat lager is. In de meeste gevallen ben je goedkoper uit door een smartphone in 1 keer te betalen en dus los te kopen. Deze combineer je vervolgens met een sim only abonnement.

Waarom sim only kiezen?

Zo’n beetje half Nederland maakt inmiddels gebruik van sim only. Dat komt doordat je geld bespaart, iedere maand kunt opzeggen en je bundel wanneer jij dat wilt naar boven of naar beneden kan bijschroeven. Ook ontloop je een BKR registratie. Die is nadelig wanneer je een huis wilt kopen, omdat het invloed heeft op hoeveel je kunt lenen.

Moet je sim only verlengen?

Een sim only abonnement zal nooit automatisch verlopen. Het maakt daarbij niet uit of je een maandelijks opzegbaar abonnement of eentje met een duur van 1 of 2 jaar hebt afgesloten. Is de termijn van 1 of 2 jaar verstreken, dan loopt het abonnement automatisch door en kun je deze maandelijks opzeggen.

Hoeveel sim only abonnementen mag je hebben?

Dat verschilt per provider. Sommige providers hanteren bijvoorbeeld een maximum aantal sim only abonnementen per adres en/of bankrekeningnummer. Bij provider KPN gaat het om een maximum aantal van 5 abonnementen.

Wat is een sim only abonnement?

Een sim only abonnement is een abonnementsvorm voor mobiele telefonie en internet waar geen smartphone bij inbegrepen is. Je betaalt dus alleen voor de overeengekomen belminuten en databundel. Dat kan via een fysieke simkaart die je thuis gestuurd krijgt of via een digitale simkaart, namelijk de eSIM.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu