Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

De goedkoopste Sim Only abonnementen vergelijken

Filters
×
585 resultaten vanaf € 6,00
Gesponsord
Sim Only (15GB data)
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
 • Extra voordeel als je thuis Ziggo hebt
 • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
 • Gratis 5G bij ieder abonnement
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
 • Extra voordeel met KPN Hussel
 • Gratis 5G internet
 • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Simpel sim only
100 min
3 GB (4G)
2 jaar
Simpel
€ 6,00 p/m
Eenmalig: € 0,00
Youfone sim only
200 min
3 GB (4G)
2 jaar
Youfone
€ 6,75 p/m
Eenmalig: € 0,00
50Plus Mobiel sim only
onbeperkt min
2,5 GB (4G)
2 jaar
50Plus Mobiel
€ 6,75 p/m
Eenmalig: € 0,00
Simpel sim only
100 min
3 GB (4G)
1 jaar
Simpel
€ 7,00 p/m
Eenmalig: € 0,00
Lebara sim only
150 min
3 GB (4G)
2 jaar
Lebara
€ 7,00 p/m
Eenmalig: € 0,00
Ben sim only
200 min
2 GB (4G)
2 jaar
Ben
€ 7,50 p/m
Eenmalig: € 0,00
Simpel sim only
250 min
6 GB (4G)
2 jaar
Simpel
€ 7,50 p/m
Eenmalig: € 0,00
Budget Mobiel sim only
onbeperkt min
7 GB (4G)
2 jaar
Budget Mobiel
€ 7,50 p/m
Eenmalig: € 0,00
50Plus Mobiel sim only
onbeperkt min
5 GB (4G)
2 jaar
50Plus Mobiel
€ 7,50 p/m
Eenmalig: € 0,00
Youfone sim only
200 min
3 GB (4G)
1 jaar
Youfone
€ 7,75 p/m
Eenmalig: € 0,00

Het beste sim only abonnement vinden is meestal niet gemakkelijk. Gelukkig kun je dankzij de prijsvergelijker hierboven heel eenvoudig alle beste sim only abonnementen vergelijken. Dankzij de filteropties kun je al je voorkeuren aangeven. Denk aan onbeperkt data, alleen bellen, alleen de goedkoopste en meer. Hier vind je uitleg over sim only en alle mogelijkheden.

Sim only aanbieding

In de wereld van sim only abonnementen is het moeilijk om de beste sim only aanbieding te vinden, er is immers zo veel keuze. In de prijsvergelijker zie je echter de meest actuele prijzen per aanbieder. Dus als er op dit moment leuke sim only deals lopen, dan zitten die ook al verwerkt in de prijsvergelijker. Alle goedkoopste sim only abonnementen staan automatisch bovenaan in de vergelijker. Dat maakt het zoeken eenvoudiger.

Houd er wel rekening mee dat de goedkoopste sim only abonnementen meestal ook de minste MB’s, belminuten of sms’jes hebben. Let daarom niet alleen op de prijs maar vooral ook op je eigen gebruik om te bepalen welk sim only abonnement het meest geschikt voor jou is. 

Sim only abonnement vergelijken

Niet iedereen is op zoek naar hetzelfde wanneer ze een sim only abonnement vergelijken. Zo maakt het sommigen niets uit welke provider zij hebben, terwijl anderen per se bij KPN of T-mobile willen zitten. Uiteraard zijn er meer verschillen. Zo zijn er mensen die veel bellen en weinig mobiel internet gebruiken en andersom. De prijzen kunnen daarbij flink uiteen lopen, zorg er daarom met de filteropties voor dat je appels met appels vergelijkt. Alleen dan vind je de beste sim only deals die relevant zijn voor jou.

Gebruik filteropties om relevante sim only abonnementen te vinden

Door in de filteropties de schuifknop bij ‘internet MB’s’ te verschuiven, vind je alleen sim only deals die passen bij jouw verbruik. Je kunt daarmee alle kanten op, van helemaal geen MB’s tot onbeperkt. Uiteraard geldt hetzelfde voor belminuten en sms’jes. 

Ook handig is de mogelijkheid om aan te vinken dat je al ergens klant bent. Als je bijvoorbeeld ook al thuis internet van T-mobile hebt, betaal je daar minder voor een sim only abonnement. Dit heet combinatievoordeel of vaste klant voordeel. Je krijgt dan korting door bij dezelfde provider te blijven. Onze vergelijker houdt hier rekening mee, waardoor je meteen ziet welke (betere) prijs je gaat betalen.

Om het meeste uit de prijsvergelijker te halen, gebruik je daarom alle filteropties om precies het sim only abonnement te vinden die het beste bij je past.

Lastig om een keuze te maken?

Weet je niet zeker wat je nodig hebt omdat je bijvoorbeeld geen inzicht hebt in je verbruik of omdat je tot nu toe eigenlijk altijd wifi hebt gebruikt? Stel jezelf dan de volgende vragen om tot een betere keuze te kunnen komen. Hoe meer vragen je kunt beantwoorden, hoe beter.

 • Wat is mijn maandelijkse budget?
 • Hoeveel belminuten en/of internet GB’s heb ik per maand nodig?
 • Wil ik onbeperkt kunnen bellen en/of internetten?
 • Is 4G voor mij een vereiste en wil ik 5G in de toekomst?
 • Heb ik voorkeur voor een bepaalde provider of netwerk?
 • Wil ik flexibiliteit qua looptijd (bijvoorbeeld één maand of één jaar)? Of ga ik voor een lagere prijs per maand, met een looptijd van twee jaar?

Bij welke providers kan ik een sim only abonnement afsluiten?

Sim only-abonnementen worden door vrijwel alle providers aangeboden. Gebruik onze prijsvergelijker om de goedkoopste sim only-abonnementen te vergelijken. Klik hieronder direct op de provider die je voorkeur heeft.

Of vergelijk direct alle sim only-abonnementen met onbeperkt internet!

Nieuwste artikelen over sim only

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu