Zo kun je Android Planet whitelisten in je adblocker

Flikkerende lichtjes, schreeuwende teksten: sommige websites lijken tegenwoordig wel een kermis door de grote hoeveelheid aan advertenties. Niet zo gek dus dat mensen een adblocker gebruiken om al die overvloedige reclames af te schermen. Aan deze blockers zit voor ons echter wel een nadeel. De advertenties die wij plaatsen, zijn namelijk een cruciale inkomstenbron voor Android Planet.

De redactie van Android Planet schrijft wekelijks tientallen onafhankelijke artikelen om jou te helpen alles uit je Android-apparaten te halen. Al die informatie bieden we gratis aan. Van de inkomsten die onze advertenties opleveren, betalen we ons team van deskundigen die zich dagelijks met veel journalistieke passie vastbijt in de materie. Ook dekken we daar onze andere kosten mee.

Voor ons zijn die advertentie-inkomsten onmisbaar om ons werk te kunnen doen: maandelijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers op een zo goed mogelijke manier helpen. Daarom vragen we je -als je blij bent met onze content- om onze website te ‘whitelisten’ in je adblocker. Zo kunnen wij onze verhalen gratis blijven aanbieden.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om onze advertenties zo te neer te zetten, dat je er geen last van hebt. Ook voor ons is het belangrijk dat de site er goed uit blijft zien én snel laadt. Mocht je toch klachten hebben, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe zet ik Android Planet op mijn whitelist?

Whitelist op de mobiele site

Als je Android Planet bezoekt vanaf je smartphone en een adblocker gebruikt, kun je onze website whitelisten door de adblocker die je gebruikt te openen. Hier vind je een optie zoals ‘Websites op witte lijst’. Vul hier androidplanet.nl in en voeg deze toe aan de witte lijst.

Whitelist op je desktop

Als je Android Planet bezoekt vanaf een pc of Mac terwijl je een adblocker aan hebt staan, kun je onze website gemakkelijk whitelisten. Tik hiervoor op het icoontje van de adblocker in de adresbalk boven in browser die je gebruikt.

Afhankelijk van welke adblocker je gebruikt, kun je hier vrijwel altijd een optie aanvinken zoals ‘Vertrouw deze site’ of een optie als ‘Adblocker enabled on this site’ uitvinken. Hierdoor vertrouwt de adblocker Android Planet, en toont deze voortaan dus wel advertenties. Ververs hierna je browser om de aangepaste instelling te activeren.

Namens het complete team van Android Planet, bedankt!

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu