Over Android Planet

Android Planet is de grootste Google- en Android-gerelateerde website in de Benelux, gemaakt door én voor liefhebbers. De site bestaat sinds januari 2009, toen de eerste Android-telefoon verscheen. Met achtergronden, tips, reviews en meer inspireert Android Planet maandelijks miljoenen lezers die meer uit hun mobiele device willen halen.

Door en voor Android liefhebbers

Door de redactie, bestaande uit gedreven techredacteurs, wordt dagelijks aandacht besteed aan de trends en ontwikkelingen in de wereld van Google en Android. Daarbij valt te denken aan nieuws, tips, achtergronden en toplijsten met de beste devices en apps.

Persinformatie

Ons team van Google en Android  experts staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit. Neem daarvoor contact met ons op.

Android in 2022: dit zijn onze verwachtingen

Prijsvergelijking van devices

Android Planet heeft een krachtige en unieke product- en prijsvergelijker. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig Android-smartphones vergelijken op prijs (los of met abonnement/verlenging), levercondities en shopbeoordelingen. Realtime zoekt ons prijsvergelijkingssysteem op welke Nederlandse webwinkel de beste deal en/of condities biedt.

Redactie Android Planet

Via ons  contactformulier kun je met de redactie in contact komen. Mailen kan ook direct naar redactie@androidplanet.nl. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via Twitter, Facebook of Instagram.

Auteurs

Bram Lettenmeijer

Liefhebber van taal, muziek en melkchocolade (23) die stiekem niet durft toe te geven hoe graag hij zijn maandloon aan nieuwe telefoons spendeert.

Bekijk alle 335 berichten

Colin Baak

Techjournalist die jaren geleden begon met een stage in de wereld van smartphones, schrijven en gadgets en er inmiddels ook in werkt. In 2008 kocht ik een gejailbreakte iPhone met 8GB opslaggeheugen en die verkocht ik na drie dagen weer, voor een 16GB-exemplaar. Die kwam er echter nooit, want de Motorola Milestone (ja met Android) kwam op mijn pad. Inmiddels tientallen telefoons gekocht, verkocht en vanuit mijn werk kunnen testen. Ik houd ervan om mijn kennis met anderen te delen via artikelen, reviews, filmpjes, fora of gewoon heerlijk face to face. Voorliefde voor Android, smartphones en gadgets. Spendeert uren per dag op fora. Geniet van muziek, fotografie en houdt van reizen & films. Rock on

Bekijk alle 1472 berichten

Erwin Vogelaar

Freelance journalist. Schrijft onder andere over tech, games en sociale media. Ik vind het belangrijk welke invloed technologie op de samenleving heeft, en leuk hoe tech ons leven kan verrijken. Ik houd van verhalen in alle vormen, maar het liefst als ik zelf de controle heb.

Bekijk alle 2361 berichten

Guus Timmermans

Techjournalist (24) met een passie voor muziek en met een bachelor Geschiedenis en een master Creative Industries. Afgestudeerd op de UI en UX van Spotify.

Bekijk alle 16 berichten

Michel van 't Klaphek

Techjournalist met focus op privacy en nieuwe telecomontwikkelingen. Is afgestudeerd op de gefaalde volledig digitale wijk van Google, fanatiek kickbokser en best grappig. Soms dan.

Bekijk alle 1549 berichten

Mike Peek

Freelance journalist uit Utrecht die dol is op de nieuwste tech en vrijwel iedere vorm van cultuur. Ik kijk graag (arthouse)films en aai al net zo graag katten. Daarnaast ben ik enthousiast fotograaf, die zowel met smartphones als 'echte' camera's uit de voeten kan. Dol op paaseitjes.

Bekijk alle 361 berichten

Rens Blom

Freelance techjournalist uit Castricum die voor websites en tijdschriften schrijft over elektronica, technologie en innovatie. Test sinds 2016 aan de lopende band Android-smartphones, -tablets, -wearables en -accessoires. Doorgewinterde Google-gebruiker die desondanks erg tevreden is met zijn iPad Pro 11 (2018). Houdt zich ook bezig met onderwerpen als 5G, algoritmen en ICT-wetgeving. Maakt in zijn vrije tijd graag strandwandelingen met de hond. Liefhebber van (zon)vakanties, poolen en nieuwe speciaalbieren proeven.

Bekijk alle 538 berichten

Sten de Bruijn

Sten is een echte Nijmegenaar met een passie voor journalistiek en video. Hij volgt smartphones op de voet en is dagelijks bezig met de nieuwste technologie.

Bekijk alle 47 berichten

Wouter Nijsen

Techjournalist (29) die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk alle 3463 berichten

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu