Over Android Planet

Android Planet is de grootste Google- en Android-gerelateerde website in de Benelux, gemaakt door én voor liefhebbers. De site bestaat sinds januari 2009, toen de eerste Android-telefoon verscheen. Met achtergronden, tips, reviews en meer inspireert Android Planet maandelijks miljoenen lezers die meer uit hun mobiele device willen halen.

Door en voor Android-liefhebbers

Door de redactie, bestaande uit gedreven techredacteurs, wordt dagelijks aandacht besteed aan de trends en ontwikkelingen in de wereld van Android. Daarbij valt te denken aan nieuws, tips, achtergronden en toplijsten met de beste devices en apps.

Persinformatie

Ons team van experts staat klaar voor journalisten die op zoek zijn naar informatie of naar deskundigen die tekst en uitleg kunnen geven bij de actualiteit. Neem daarvoor contact met ons op.

Prijsvergelijking van devices

Android Planet heeft een krachtige en unieke product- en prijsvergelijker. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig Android-smartphones vergelijken op prijs (los of met abonnement/verlenging), levercondities en shopbeoordelingen. Realtime zoekt ons prijsvergelijkingssysteem op welke Nederlandse webwinkel de beste deal en/of condities biedt.

Redactie Android Planet

Via ons contactformulier kun je met de redactie in contact komen. Mailen kan ook direct naar redactie@androidplanet.nl. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via Twitter, Facebook of Instagram.

Auteurs

Colin Baak

Techjournalist die jaren geleden begon met een stage in de wereld van smartphones, schrijven en gadgets en er inmiddels ook in werkt. In 2008 kocht ik een gejailbreakte iPhone met 8GB opslaggeheugen en die verkocht ik na drie dagen weer, voor een 16GB-exemplaar. Die kwam er echter nooit, want de Motorola Milestone (ja met Android) kwam op mijn pad. Inmiddels tientallen telefoons gekocht, verkocht en vanuit mijn werk kunnen testen. Ik houd ervan om mijn kennis met anderen te delen via artikelen, reviews, filmpjes, fora of gewoon heerlijk face to face. Voorliefde voor Android, smartphones en gadgets. Spendeert uren per dag op fora. Geniet van muziek, fotografie en houdt van reizen & films. Rock on

Bekijk alle 1693 berichten

Erwin Vogelaar

Freelance journalist. Schrijft onder andere over tech, games en sociale media. Ik vind het belangrijk welke invloed technologie op de samenleving heeft, en leuk hoe tech ons leven kan verrijken. Ik houd van verhalen in alle vormen, maar het liefst als ik zelf de controle heb.

Bekijk alle 2490 berichten

Jane van Brakel

Marketing data-specialist die zich dagelijks bezig houdt met het uitzoeken van datafeeds, matchen van prijzen, vinden van de beste aanbiedingen en het live zetten van prijsvergelijkers. Daarnaast onder andere verantwoordelijk voor het schrijven van commerciële content zoals deals-artikelen.

Bekijk alle 15 berichten

Michel van 't Klaphek

Techjournalist met focus op privacy en nieuwe telecomontwikkelingen. Is afgestudeerd op de gefaalde volledig digitale wijk van Google, fanatiek kickbokser en best grappig. Soms dan.

Bekijk alle 1582 berichten

Mike Peek

Freelance journalist uit Utrecht die dol is op de nieuwste tech en vrijwel iedere vorm van cultuur. Ik kijk graag (arthouse)films en aai al net zo graag katten. Daarnaast ben ik enthousiast fotograaf, die zowel met smartphones als 'echte' camera's uit de voeten kan. Dol op paaseitjes.

Bekijk alle 570 berichten

Sanne Rosendaal

Online content marketeer die onder andere verantwoordelijk is voor het schrijven van commerciële content, zoals advertenties en deals-artikelen. Zorgt daarnaast maandelijks voor het up-to-date houden van de verschillende koopgidsen die Android Planet rijk is.

Bekijk alle 82 berichten

Wouter Nijsen

Techjournalist (29) die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk alle 3695 berichten

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu