Action Launcher Pro krijgt grote update

Go Launcher Pro 1Action Launcher deed al meer dan het enkel aanpassen van je homescherm, maar miste volgens sommigen nog wel wat functies. Dat kritiekpunt is met versie 1.8 weer wat verder verholpen.

Zo was het eerst nog niet mogelijk om het aantal app-icoontjes op je homescherm te bepalen, dit kan nu met 12×12 als maximum. De Shutters zijn daarnaast bijgewerkt: je kunt nu zelf bepalen welke widget opent als je over een app-icoontje swipet. Android 4.0-gebruikers kunnen nu bovendien ook gebruikmaken van de handige functie, wat voorheen nog niet mogelijk was.

Dit zijn natuurlijk niet de enige aanpassingen aan Action Launcher Pro. Andere updates zijn bijvoorbeeld het ondersteunen van backups van de homescherm-layout. Deze backup wordt op je sd-kaart opgeslagen. Verder brengt de update verschillende bugfixes met zich mee.

Download: Action Launcher Pro (€ 3,19)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!