Draadloze oordopjes

Op zoek naar het beste setje oordopjes voor jouw oren? In dit overzicht van Android Planet vind je alle oordopjes die verschillende bekende fabrikanten te bieden hebben. Het gaat daarbij om dopjes in verschillende prijsklassen en voor verschillende doeleinden. Naast informatie over al deze producten, lees je hier ook de laatste reviews, vind je er vergelijkingen en natuurlijk de scherpste prijzen.

Draadloze oordopjes koopgidsen

Onze redactie test aan de lopende band smartphones, tablets, draadloze oordopjes en andere wearables. Op zoek naar draadloze oordopjes? Dan raden we je aan onze koopgidsen te lezen:

Laatste reviews

Laatste nieuws

Alle Draadloze oordopjes met prijzen

Oordopjes: verkrijgbaar in allerlei soorten en maten

Beats

Beats by Dr. Dre is inmiddels onderdeel van Apple. Toch werken de oordopjes en koptelefoons veelal ook met Android-smartphones of tablets.

Bose

Bose is een grote speler op het gebied van audioapparatuur en biedt naast oordopjes ook grote koptelefoons aan. Daarbij heb je keuze uit dopjes in verschillende prijsklassen.

Fresh ‘n Rebel

Fresh ‘n Rebel is pas opgericht in 2013 en daardoor nog een relatief jong merk. Je kunt er terecht voor allerlei handige mobiele accessoires zoals powerbanks, speakers, maar ook oordopjes en koptelefoons.

Happy Plugs

Op zoek naar betaalbare en speelse apparatuur of accessoires? Check dan het aanbod van Happy Plugs eens. Het Zweedse merk biedt verschillende oordopjes aan in tig verschillende kekke designs, voor ieder wat wils dus.

Huawei

Huawei was ooit een grote speler op het gebied van smartphones. Inmiddels is dat een stuk minder, maar richt het bedrijf zich op andere takken en producten. Met hun Freebuds-oordopjes kun je overal en altijd genieten van muziek.

Jabra

Jabra is een bekend merk als het gaat om oordopjes, koptelefoons en zakelijke apparatuur voor (video)gesprekken. Op zoek naar oordopjes, dan kom je al snel Jabra tegen, zeker een kijkje waard.

JBL

JBL biedt speakers, oordopjes en koptelefoons aan in allerlei vormen, maten en prijsklassen. Dit bekende merk moet je dus zeker niet overslaan als je op zoek bent naar een nieuw setje dopjes.

 

LG

LG maakt inmiddels geen smartphones meer, maar op audiogebied doen ze nog steeds mee. Hun Tone Free-dopjes bevatten (soms) unieke functies zoals ultraviolet licht om bacteriën te doden. Meer weten? Lees snel verder.

Nothing

Nothing is een nieuw merk, opgericht door Carl Pei, mede-oprichter van OnePlus. Het eerste product wat op de markt kwamen waren de Ear 1-oordopjes, maar in 2022 moet ook een heuse smartphone volgen.

OnePlus

OnePlus richt zich slechts op enkele types producten, waaronder smartphones en televisies. Ook oordopjes zijn van de partij en inmiddels heeft het bedrijf al verschillende types Buds uitgebracht.

Oppo

Oppo is net als veel merken een grote Chinese speler die bezig is met het uitbreiden van hun ecosysteem van apparatuur en diensten. Daar vallen ook oordopjes onder en die zijn dan ook te krijgen in allerlei soorten en prijsklassen.

Samsung

Samsung biedt met hun Buds al jarenlang dopjes aan die perfect werken met hun smartphones. Natuurlijk kun je ook een andere smartphone gebruiken en genieten van je favoriete podcasts, muziek of live radio.

Sennheiser

Sennheiser is een bekende speler op het gebied van audioproducten en biedt dan ook allerlei producten aan in deze drukke tak van sport. Zeker waard om een kijkje te nemen als je op zoek bent naar oodopjes.

Sony

Sony richt zich op verschillende productcategorieën waaronder laptops, camera’s, smartphones en audioapparatuur. Naast allerlei speakers kun je er ook terecht voor oordopjes, lees dus snel verder.

 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's