Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Smartphone reviews

Review categorieën

Motorola Moto G7 Plus review: kleine verbeteringen zijn de moeite waard

Motorola Moto G7 Plus review: kleine verbeteringen zijn de moeite waard

Wouter Nijsen
Gisteren
19:22 uur
9 min
Reviews
8,5
Reviews Een nieuw jaar, een nieuwe Moto G-serie. In deze review bespreken we de Motorola Moto G7 Plus, een aantrekkelijke smartphone die veel waar voor zijn geld biedt. Sterker nog: dit is misschien nu al de beste budgetsmartphone van 2019.
Samsung Galaxy S10 preview: toptoestel verrast met deze 3 verbeteringen

Samsung Galaxy S10 preview: toptoestel verrast met deze 3 verbeteringen

Thomas Haenen
20 feb 2019februari 2019
20:38 uur
7 min
Reviews
Reviews De Samsung Galaxy S10 is pas vanaf 8 maart in Nederland te koop, maar Android Planet mocht hem alvast proberen. Dit zijn onze vier favoriete verbeteringen aan het design, de camera en de vingerafdrukscanner.
Oppo AX7 review: oppositie van alternatieven blijkt te sterk

Oppo AX7 review: oppositie van alternatieven blijkt te sterk

Thomas Haenen
19 feb 2019februari 2019
20:23 uur
5 min
Reviews
6
Reviews De Oppo AX7 is een goedkope Android-smartphone met een groot scherm en dubbele camera. Of de Chinese fabrikant daarmee de definitieve budgetsmartphone neerzet, lees je in deze Oppo AX7 review.
Honor View 20 review: View-tiful smartphone met een gaatje

Honor View 20 review: View-tiful smartphone met een gaatje

Thomas Haenen
8 feb 2019februari 2019
19:22 uur
9 min
Reviews
8
Reviews De Honor View 20 is één van de eerste Android-smartphones met een gaatje in het scherm voor de selfiecamera. Of dat bevalt, lees je in deze Honor View 20 review.
Motorola Moto G7 Plus preview: betaalbare smartphone is completer dan ooit

Motorola Moto G7 Plus preview: betaalbare smartphone is completer dan ooit

Thomas Haenen
8 feb 2019februari 2019
10:52 uur
7 min
Reviews
Reviews Motorola brengt dit voorjaar liefst vier nieuwe toestellen uit in de Moto G7-reeks. Wij probeerden de Moto G7 Plus, met vlotte hardware, optische beeldstabilisatie en kleine notch, alvast uit.
Honor View 20 preview: opvallend design is voor geen gat te vangen

Honor View 20 preview: opvallend design is voor geen gat te vangen

Thomas Haenen
23 jan 2019januari 2019
15:02 uur
5 min
Reviews
Reviews De Honor View 20 is een opvallende Android-smartphone, uitgerust met een flitsende behuizing, cameragat in het scherm en slimme software. Is dit de revanche waar het submerk van Huawei op hoopt?
Huawei Mate 20 review: versimpeld vlaggenschip met geweldige accuduur

Huawei Mate 20 review: versimpeld vlaggenschip met geweldige accuduur

Wouter Nijsen
11 jan 2019januari 2019
19:28 uur
7 min
Reviews
8
Reviews De Huawei Mate 20 Pro en Mate 20 zijn al een tijdje in Nederland verkrijgbaar, maar de review van de reguliere (en goedkopere) Mate 20 had je nog van ons tegoed. Het is een uitstekend toestel die op veel vlakken weet te imponeren en zeker de moeite waard is. Waarom, dat lees je in deze review.
Huawei P Smart (2019) review: kroonprins voor koopjesjagers blijft ijzersterk

Huawei P Smart (2019) review: kroonprins voor koopjesjagers blijft ijzersterk

Thomas Haenen
4 jan 2019januari 2019
20:22 uur
9 min
Reviews
8
Reviews De nieuwe Huawei P Smart heeft een groter scherm, krachtigere hardware en grotere accu dan zijn voorganger. Maar de lage prijs, die is gebleven. Maakt dat van de Huawei P Smart (2019) nu al de beste budgetsmartphone van het nieuwe jaar?
Hands-on met de OnePlus 6T McLaren-editie: snelheid boven alles

Hands-on met de OnePlus 6T McLaren-editie: snelheid boven alles

Rens Blom
13 dec 2018december 2018
8:30 uur
5 min
Reviews
Reviews De recent uitgebrachte OnePlus 6T is vanaf vandaag ook te koop in een heuse McLaren-uitvoering. Het luxe automerk en OnePlus hebben de telefoon voorzien van een licht gewijzigd ontwerp, meer werkgeheugen en een sneller oplaadsysteem.
Asus ROG Phone review: game-pc in de vorm van een smartphone

Asus ROG Phone review: game-pc in de vorm van een smartphone

Erwin Vogelaar
10 dec 2018december 2018
21:02 uur
5 min
Reviews
8
Reviews De Asus ROG Phone is een opvallend toestel speciaal gemaakt voor gamers, maar is deze smartphone daadwerkelijk de moeite waard? Dat lees je in onze review.
Nokia 7.1 review: goede smartphone is niet de beste keuze

Nokia 7.1 review: goede smartphone is niet de beste keuze

Sten de Bruijn
3 dec 2018december 2018
16:33 uur
6 min
Reviews
7
Reviews 2018 is een druk jaar voor HMD Global. Het Finse bedrijf introduceerde onlangs de Nokia 7.1, een behoorlijk premium toestel voor zijn prijs. Helaas is de smartphone niet goed genoeg om boven de stevige concurrentie uit te steken. In deze review lees je waarom.
Sony Xperia XZ3 review: Sony’s beste is niet goed genoeg

Sony Xperia XZ3 review: Sony’s beste is niet goed genoeg

Thomas Haenen
30 nov 2018november 2018
19:31 uur
8 min
Reviews
6,5
Reviews Met de Sony Xperia XZ3 hoopt de Japanse fabrikant weer wat aandacht naar zich toe te trekken met verrassende hardware. Maar of vernieuwingen als een oled-scherm en een aangepast design goed uitpakken, lees je in deze Sony Xperia XZ3 review.
Motorola One review: redelijke smartphone met Android One als troef

Motorola One review: redelijke smartphone met Android One als troef

Florence Peeters
28 nov 2018november 2018
20:22 uur
6 min
Reviews
7,5
Reviews De Motorola One is het eerste Android One-toestel van de fabrikant. Dit staat voor vaker, sneller en langer updates voor je toestel. In deze review lees je of de smartphone ook op alle andere fronten de moeite waard is.
Honor 8X preview: comeback bevalt goed, maar maakt weinig impact

Honor 8X preview: comeback bevalt goed, maar maakt weinig impact

Thomas Haenen
23 nov 2018november 2018
19:22 uur
5 min
Reviews
7,5
Reviews De Honor 8X is een Android-smartphone met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Is dit de comeback waarmee het bedrijf de Nederlandse markt verovert?
Google Pixel 3 XL review: het beste van Android op een goed toestel

Google Pixel 3 XL review: het beste van Android op een goed toestel

Wouter Nijsen
22 nov 2018november 2018
20:15 uur
10 min
Reviews
8
Reviews De Pixel 3 XL is alweer de derde generatie Google-smartphone en uiteraard hebben we ‘m grondig getest. Het is opnieuw een prima toestel, maar heeft - net als zijn voorgangers - ook de nodige minpunten. Je leest er alles over in deze uitgebreide review.

Download onze app

Download onze app