Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Smartwatch reviews

Review categorieën

Motorola Moto G6 Play review: meer accu, iets minder kracht

Motorola Moto G6 Play review: meer accu, iets minder kracht

Thomas Haenen
3 aug 2018augustus 2018
19:12 uur
7 min
Reviews
8,5
Reviews Begin deze zomer bracht Motorola de Moto G6 en Moto G6 Plus uit, op de voet gevolgd door de Moto G6 Play. Maar wat doet dit model nou anders? Je leest meer over deze goedkope variant in onze Moto G6 Play review.
Samsung Gear S3 review: beste smartwatch van het moment

Samsung Gear S3 review: beste smartwatch van het moment

Thomas Haenen
29 nov 2016november 2016
20:31 uur
7 min
Reviews
8
Reviews De Samsung Gear S3 is een smartwatch met een klassiek uiterlijk en een zeer moderne binnenkant. Is dit de smartwatch waar we op gewacht hebben? We zetten de plus- en minpunten op een rijtje in deze Gear S3 review.
Asus ZenWatch 3 review: stijlvolle smartwatch met bekende beperkingen

Asus ZenWatch 3 review: stijlvolle smartwatch met bekende beperkingen

Wouter Nijsen
22 nov 2016november 2016
19:03 uur
5 min
Reviews
7,5
Reviews De Asus ZenWatch 3 is één van de weinige Android Wear-smartwatches die dit jaar worden uitgebracht. Het horloge is op papier flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, maar hoe bevalt dat in de praktijk? In deze Asus ZenWatch 3 review lees je onze bevindingen.
Samsung Gear S3 preview: smartwatch zet stap vooruit

Samsung Gear S3 preview: smartwatch zet stap vooruit

Thomas Haenen
2 sept 2016september 2016
12:00 uur
3 min
Reviews
8
Reviews De Gear S3 is de beste smartwatch van Samsung tot nu toe, maar de verbeteringen ten opzichte van vorig jaar zijn klein. Is dat genoeg om de relatief hoge prijs te rechtvaardigen?
Asus ZenWatch 3 preview: ronde smartwatch tikt zoals alle andere

Asus ZenWatch 3 preview: ronde smartwatch tikt zoals alle andere

Lars Paymans
31 aug 2016augustus 2016
19:30 uur
3 min
Reviews
6,5
Reviews Als je een smartwatch presenteert, is het lastig om jezelf nog te onderscheiden van de rest. Een horloge blijft een horloge, en aan dat klassieke uiterlijk verander je weinig. Asus doet dit jaar een poging met de ZenWatch 3, een mooie smartwatch die eigenlijk niets nieuws doet.
Asus ZenWatch 2 vs Samsung Gear S2: smartwatches vergeleken

Asus ZenWatch 2 vs Samsung Gear S2: smartwatches vergeleken

Gijs Ettes
11 nov 2015november 2015
20:30 uur
7 min
Reviews
Reviews Als je als Android-gebruiker anno 2015 een smartwatch zoekt, dan heb je behoorlijk wat keuze. De Samsung Gear S2 en Asus ZenWatch 2 zijn ongetwijfeld het aantrekkelijkst en wij hebben ze vergeleken.
Huawei Watch Review: de mooiste smartwatch is ook erg prijzig

Huawei Watch Review: de mooiste smartwatch is ook erg prijzig

Redactie
18 sept 2015september 2015
14:00 uur
4 min
Reviews
7,5
Reviews Langzaamaan veranderen smartwatches van saaie vierkante apparaten in fraaie slimme horloges die wél de moeite waard zijn. De Huawei Watch is de mooiste smartwatch die je op dit moment kunt kopen, maar daar is ook de prijs naar.
Sony SmartWatch 3 Review: leuke gadget heeft beperkingen

Sony SmartWatch 3 Review: leuke gadget heeft beperkingen

Redactie
2 mei 2015mei 2015
14:30 uur
5 min
Reviews
6
Reviews De Sony SmartWatch 3 is de opvolger van de SmartWatch 2, die alweer drie jaar oud is en de nodige gebreken had. Het nieuwe model draait op Android Wear en lijkt op papier een verbetering ten opzichte van zijn voorgangers. Maar is dat ook zo?
Asus ZenWatch Review: mooiste smartwatch is niet foutloos

Asus ZenWatch Review: mooiste smartwatch is niet foutloos

Gijs Ettes
28 apr 2015april 2015
15:00 uur
5 min
Reviews
7
Reviews Met alle aandacht voor de Apple Watch zou je bijna vergeten dat ook Asus deze maand een smartwatch uitbrengt. De ZenWatch verscheen eind vorig jaar in de VS en is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Is dit de beste smartwatch met Android Wear?
Asus Zenwatch Preview: premium smartwatch met Android Wear

Asus Zenwatch Preview: premium smartwatch met Android Wear

Gijs Ettes
5 mrt 2015maart 2015
14:11 uur
3 min
Reviews
Reviews Ook dit jaar zijn er tijdens het MWC weer de nodige wearables de revue gepasseerd. Asus mikt met de ZenWatch op het hogere segment, wat zich vertaalt in een hoog prijsje en een premium design.
Samsung Gear S Review: logge simkaartsmartwatch is overbodig

Samsung Gear S Review: logge simkaartsmartwatch is overbodig

Redactie
2 dec 2014december 2014
17:04 uur
6 min
Reviews
3
Reviews De Gear S is een dappere poging om de smartwatch door gebruik van een simkaart zelfstandig te maken, maar het accessoire faalt met zijn design, Tizen-software en oplaadtechniek.
LG G Watch R Review: fraai horloge met gebrekkige Android Wear

LG G Watch R Review: fraai horloge met gebrekkige Android Wear

Redactie
19 nov 2014november 2014
19:12 uur
5 min
Reviews
7,5
Reviews De G Watch R is LG's eerste ronde smartwatch met Android Wear. Bij Android Planet hebben we enkele weken het slimme horloge gedragen.
Samsung Gear Live review: mooi scherm, slechte accuduur

Samsung Gear Live review: mooi scherm, slechte accuduur

Gijs Ettes
19 aug 2014augustus 2014
19:15 uur
7 min
Reviews
6
Reviews De Samsung Gear Live is de tweede smartwatch met Android Wear die verkrijgbaar is in Nederland. Qua specificaties is het horloge vrijwel identiek aan de LG G Watch, die we…
LG G Watch review: twee weken met de eerste Android-smartwatch

LG G Watch review: twee weken met de eerste Android-smartwatch

Gijs Ettes
24 jul 2014juli 2014
15:00 uur
6 min
Reviews
6
Reviews De LG G Watch is de eerste smartwatch met Android Wear die in Nederland verkrijgbaar is. De afgelopen twee weken hebben we het slimme horloge van LG uitgebreid aan de…
Gear Fit videoreview: Samsungs sportarmband nader bekeken

Gear Fit videoreview: Samsungs sportarmband nader bekeken

Gijs Ettes
6 mei 2014mei 2014
12:00 uur
4 min
Reviews
5
Reviews De Gear Fit is Samsungs nieuwe sportarmband en de eerste met een klein, gebogen amoled-scherm. Het accessoire is voorzien van een aantal handige features, maar die komen niet allemaal even…

Download onze app

Download onze app