Android apps

Op deze pagina vind je de nieuwste en beste apps voor je Android-toestel. Je wilt immers alle mogelijkheden van je smartphone of tablet benutten. Omdat het aanbod apps in Google Play zo groot is, hebben we een overzicht gemaakt met de beste Android-apps en must-haves die niet op je toestel mogen ontbreken. Je vindt ze via de tabbladen hieronder!

App categorieën

Dit zijn de 5 beste offline navigatie apps voor Android

Dit zijn de 5 beste offline navigatie apps voor Android

0
3 min
Apps
Of je nou op vakantie bent of gewoon een kleine databundel hebt: offline navigeren met je smartphone is altijd handig. We zetten de beste offline navigatie-apps voor Android op een rijtje.
De 4 beste apps om je Android-smartphone schoon te maken

De 4 beste apps om je Android-smartphone schoon te maken

0
3 min
Apps
Als je je Android-toestel iedere dag intensief gebruikt zul je merken dat hij na verloop van tijd wat langzamer kan worden. Deze apps helpen je met het opschonen van je smartphone.
Dit brengt de grote update voor chat-app Telegram

Dit brengt de grote update voor chat-app Telegram

0
1 min
8
Apps
Chat-app Telegram heeft een update gekregen die een aantal nieuwe features toevoegt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om videoberichten te sturen en webpagina's direct snel in de app te bekijken.
Facebook stroomlijnt interface van Messenger-app

Facebook stroomlijnt interface van Messenger-app

0
1 min
8
Apps
Goed nieuws voor fervente gebruikers van Facebook Messenger. De app krijgt een gestroomlijndere interface die je makkelijker laat navigeren binnen de app.
Google brengt Smart Reply naar Gmail voor Android

Google brengt Smart Reply naar Gmail voor Android

0
1 min
8.5
Apps
Google kondigde zojuist Smart Reply voor Gmail aan. De feature werd onthuld tijdens het jaarlijkse Google I/O, de conferentie voor ontwikkelaars.
Dit moet je weten over de Pokémon GO Adventure Week

Dit moet je weten over de Pokémon GO Adventure Week

0
2 min
8
Apps
Pokémon GO is nog altijd ongekend populair, en om dat te vieren heeft de ontwikkelaar deze week verschillende acties. Dit is wat je kunt krijgen tijdens de Pokémon GO Adventure Week.

Via de tabbladen Apps en Populair vind je de beste en nieuwste Android apps van dit moment. Daarnaast kun je onze Apps top 100 bekijken voor een genummerd overzicht van applicaties die niet op jouw smartphone of tablet mogen ontbreken. Is dat nog niet genoeg? Check dan de toplijstjes die we hieronder voor je hebben uitgelicht!

Toplijsten: dit zijn de beste Android  apps

Nóg meer (Nederlandse) Android apps!

google play klein Android-apps appsOp Android Planet lichten we in diverse toplijsten de beste Android apps uit. Bekijk bijvoorbeeld ons overzicht met de 6 beste Android dating apps, die je helpen om een nieuwe man of vrouw aan de haak te slaan. Daarnaast kun je via het overzicht hierboven onze toplijsten met wallpapers en de beste Twitter-apps checken.

Ben je juist op zoek naar Nederlandse Android apps, check dan hierboven de toplijst met de beste Android apps van Nederlandse bodem. Daarnaast hebben we een overzicht van apps om Android aan te passen, met handige tips en gratis downloads. Check tot slot  onze rubriek App van de Week, waarin we wekelijks de beste apps uitlichten.

De beste Android tablet apps

Google Play stroomt bijna over van de Android-apps. Maar welke zijn geoptimaliseerd voor de grote schermen van tablets en fijn te gebruiken op een 7, 8 of zelfs 10 inch-scherm?
Android Planet kiest voor jou de beste Android tablet apps uit en zet de apps op een rijtje die niet op jouw tablet mogen ontbreken!

De beste Chromecast apps

Chromecast kopenSinds begin 2014 is de Chromecast officieel in Nederland te koop. De Chromecast is een hdmi-stick van Google die elke domme tv slim maakt, door de tv met internet te verbinden. Vervolgens kun je via je smartphone of tablet content van onder andere Netflix, mediacenterdienst Plex of YouTube video’s naar de tv streamen. Je mobiele apparaat fungeert als afstandsbediening en je kunt zelfs foto’s en muziek op je televisie afspelen. Check onze uitgebreide lijst met Chromecast apps en krijg  een beeld van de diensten die werken met Googles hdmi-stick.

De beste Android Wear apps

android wear apps android appsAndroid Wear, het besturingssysteem voor wearables van Google, bestaat nog niet heel lang, maar desondanks zijn er al behoorlijk veel apps voor het platform beschikbaar. Naast apps voor sociale media en het bijhouden van je activiteiten vind je in Google Play ook games, browsers, recepten-apps, rekenmachines en diverse productiviteits-apps. Het aanbod wordt met de dag uitgebreider, waardoor je als bezitter van een smartwatch steeds meer met je gadget kan.

Om je overzicht te bieden hebben we een handige toplijst gemaakt met de beste Android Wear apps van dit moment. Deze wordt doorlopend aangevuld met nieuwe apps die de moeite waard zijn.

Stuur ons jouw apps!

Ook een leuke Android apps of games gezien die nog niet in dit lijstje staat? Tip ons via het contactformulier! We lezen alle inzendingen, maar kunnen door het grote aantal mails niet elk verzoek beantwoorden.