Android apps

Op deze pagina vind je de nieuwste en beste apps voor je Android-toestel. Je wilt immers alle mogelijkheden van je smartphone of tablet benutten. Omdat het aanbod apps in Google Play zo groot is, hebben we een overzicht gemaakt met de beste Android-apps en must-haves die niet op je toestel mogen ontbreken. Je vindt ze via de tabbladen hieronder!

App categorieën

FastKey Launcher legt de focus op slimme zoekfunctie

FastKey Launcher legt de focus op slimme zoekfunctie

0
2 min
8
Apps
Er zijn talloze launchers beschikbaar voor Android die eigenlijk allemaal hetzelfde doen. FastKey Launcher doet het net iets anders dan zijn concurrenten door zijn sterke nadruk op zoeken.
Google Allo 5.0 biedt in-app browser, selfiestickers in de maak

Google Allo 5.0 biedt in-app browser, selfiestickers in de maak

0
2 min
7
Apps
Google heeft versie 5.0 van Google Allo uitgebracht. De update voegt een in-app browser toe, maar uit het apk-bestand blijkt dat er ook nieuwe Google Allo-stickers aan de berichtendienst worden toegevoegd.
Dit is hoe Google offline zoekresultaten gaat aanbieden

Dit is hoe Google offline zoekresultaten gaat aanbieden

0
2 min
9
Apps
Langzaam maar zeker werken steeds meer apps van Google ook offline. Na Google Maps, YouTube en andere applicaties kun je nu ook de Google-app zelf zonder internetverbinding gebruiken.
A Better Camera is veelzijdige camera-app met ruime opties

A Better Camera is veelzijdige camera-app met ruime opties

0
2 min
8
Apps
A Better Camera is een camera-app die ontstaan is door het samenkomen van meerdere camera-apps. Dit maakt het één van de meest veelzijdige apps voor het maken van foto's en video's dankzij de grote hoeveelheid opties.
Posture helpt met de juiste houding bij smartphonegebruik

Posture helpt met de juiste houding bij smartphonegebruik

0
2 min
6.5
Apps
De app Posture heeft als doel om je houding te verbeteren als je een smartphone in je hand hebt. De app wil door het bieden van waarschuwingen je een hoop spanning op de nek besparen.
YouTube laat je straks donaties en berichten sturen aan livestreamers

YouTube laat je straks donaties en berichten sturen aan livestreamers

0
2 min
8.5
Apps
YouTube biedt binnenkort de mogelijkheid om via chatberichten geld te doneren aan livestreamers. Met YouTube Super Chat kun je je chatbericht bovenaan de chat laten zetten, waarbij de duur afhangt van de hoogte van je donatie.

Via de tabbladen Apps en Populair vind je de beste en nieuwste Android apps van dit moment. Daarnaast kun je onze Apps top 100 bekijken voor een genummerd overzicht van applicaties die niet op jouw smartphone of tablet mogen ontbreken. Is dat nog niet genoeg? Check dan de toplijstjes die we hieronder voor je hebben uitgelicht!

Toplijsten: dit zijn de beste Android  apps

Nóg meer (Nederlandse) Android apps!

google play klein Android-apps appsOp Android Planet lichten we in diverse toplijsten de beste Android apps uit. Bekijk bijvoorbeeld ons overzicht met de 6 beste Android dating apps, die je helpen om een nieuwe man of vrouw aan de haak te slaan. Daarnaast kun je via het overzicht hierboven onze toplijsten met wallpapers en de beste Twitter-apps checken.

Ben je juist op zoek naar Nederlandse Android apps, check dan hierboven de toplijst met de beste Android apps van Nederlandse bodem. Daarnaast hebben we een overzicht van apps om Android aan te passen, met handige tips en gratis downloads. Check tot slot  onze rubriek App van de Week, waarin we wekelijks de beste apps uitlichten.

De beste Android tablet apps

Google Play stroomt bijna over van de Android-apps. Maar welke zijn geoptimaliseerd voor de grote schermen van tablets en fijn te gebruiken op een 7, 8 of zelfs 10 inch-scherm?
Android Planet kiest voor jou de beste Android tablet apps uit en zet de apps op een rijtje die niet op jouw tablet mogen ontbreken!

De beste Chromecast apps

Chromecast kopenSinds begin 2014 is de Chromecast officieel in Nederland te koop. De Chromecast is een hdmi-stick van Google die elke domme tv slim maakt, door de tv met internet te verbinden. Vervolgens kun je via je smartphone of tablet content van onder andere Netflix, mediacenterdienst Plex of YouTube video’s naar de tv streamen. Je mobiele apparaat fungeert als afstandsbediening en je kunt zelfs foto’s en muziek op je televisie afspelen. Check onze uitgebreide lijst met Chromecast apps en krijg  een beeld van de diensten die werken met Googles hdmi-stick.

De beste Android Wear apps

android wear apps android appsAndroid Wear, het besturingssysteem voor wearables van Google, bestaat nog niet heel lang, maar desondanks zijn er al behoorlijk veel apps voor het platform beschikbaar. Naast apps voor sociale media en het bijhouden van je activiteiten vind je in Google Play ook games, browsers, recepten-apps, rekenmachines en diverse productiviteits-apps. Het aanbod wordt met de dag uitgebreider, waardoor je als bezitter van een smartwatch steeds meer met je gadget kan.

Om je overzicht te bieden hebben we een handige toplijst gemaakt met de beste Android Wear apps van dit moment. Deze wordt doorlopend aangevuld met nieuwe apps die de moeite waard zijn.

Stuur ons jouw apps!

Ook een leuke Android apps of games gezien die nog niet in dit lijstje staat? Tip ons via het contactformulier! We lezen alle inzendingen, maar kunnen door het grote aantal mails niet elk verzoek beantwoorden.