Android apps

Op deze pagina vind je de nieuwste en beste apps voor je Android-toestel. Je wilt immers alle mogelijkheden van je smartphone of tablet benutten. Omdat het aanbod apps in Google Play zo groot is, hebben we een overzicht gemaakt met de beste Android-apps en must-haves die niet op je toestel mogen ontbreken. Je vindt ze via de tabbladen hieronder!

App categorieën

Opera VPN: onbeperkte VPN-dienst nu ook voor Android

Opera VPN: onbeperkte VPN-dienst nu ook voor Android

0
2 min
7.5
Apps
Opera heeft zijn onbeperkte VPN-dienst ook uitgebracht voor Android. De app is volledig gratis en kun je gebruiken om advertenties te blokkeren en trackers te slim af te zijn.
Download: Duo nu beschikbaar in de Nederlandse Play Store

Download: Duo nu beschikbaar in de Nederlandse Play Store

0
2 min
8
Apps
Duo is vanaf vandaag te downloaden in de Nederlandse Play Store, waar je eerder een apk-bestand moest downloaden om de videobel-app te kunnen gebruiken. De app is helemaal gratis voor Android.
Deus Ex GO: prachtige en uitdagende puzzelgame nu beschikbaar

Deus Ex GO: prachtige en uitdagende puzzelgame nu beschikbaar

0
2 min
9
Apps
Na het uitstekende Hitman GO en Lara Croft GO brengt ontwikkelaar Square-Enix nu Deus Ex GO uit. Het spel lijkt qua opzet op zijn voorgangers, maar heeft een eigen visuele stijl en een boel toffe puzzels.
Dit zijn de 7 beste functies van Google Translate

Dit zijn de 7 beste functies van Google Translate

0
4 min
9
Apps
De basisfunctie van Google Translate is duidelijk: tekst vertalen. Google heeft echter in de loop van de tijd een hoop handige Google Translate-functies toegevoegd, die het vertalen veel makkelijker en veelzijdiger maken.
Deze 5 dingen maken van Reigns een topgame

Deze 5 dingen maken van Reigns een topgame

0
2 min
9
Apps
Android-game Reigns is snel in de ranglijsten van de Play Store geklommen en dat is niet voor niets. De game heeft namelijk een hoop te bieden.
Fijne trein-app Rijden de Treinen voorzien van grote update

Fijne trein-app Rijden de Treinen voorzien van grote update

0
2 min
7.5
Apps
De populaire trein-app Rijden de Treinen is vandaag van een grote update voorzien. De applicatie heeft een compleet nieuw design gekregen en introduceert daarnaast een aantal nieuwe functies.
Duo review: Googles nieuwe videobel-app is simpel en razendsnel

Duo review: Googles nieuwe videobel-app is simpel en razendsnel

0
4 min
8
Apps
Bij de term bellen denken we nog steeds aan een gesprek waarbij je jouw smartphone tegen je oor druktt, terwijl er een uitstekende camera op je toestel zit waarmee je ook je gezicht aan de ander kunt laten zien. Gaat Google met de nieuwe app Duo er eindelijk voor zorgen dat videobellen de norm wordt? Wij denken van wel.
Laugh.ly is Spotify voor stand-up comedy

Laugh.ly is Spotify voor stand-up comedy

0
2 min
7.5
Apps
De nieuwe app Laugh.ly biedt net als Spotify een hoop albums aan om te streamen, maar in plaats van muziek gaat het in deze app om optredens van komieken.

Via de tabbladen Apps en Populair vind je de beste en nieuwste Android apps van dit moment. Daarnaast kun je onze Apps top 100 bekijken voor een genummerd overzicht van applicaties die niet op jouw smartphone of tablet mogen ontbreken. Is dat nog niet genoeg? Check dan de toplijstjes die we hieronder voor je hebben uitgelicht!

Toplijsten: dit zijn de beste Android  apps

Nóg meer (Nederlandse) Android apps!

google play klein Android-apps appsOp Android Planet lichten we in diverse toplijsten de beste Android apps uit. Bekijk bijvoorbeeld ons overzicht met de 6 beste Android dating apps, die je helpen om een nieuwe man of vrouw aan de haak te slaan. Daarnaast kun je via het overzicht hierboven onze toplijsten met wallpapers en de beste Twitter-apps checken.

Ben je juist op zoek naar Nederlandse Android apps, check dan hierboven de toplijst met de beste Android apps van Nederlandse bodem. Daarnaast hebben we een overzicht van apps om Android aan te passen, met handige tips en gratis downloads. Check tot slot  onze rubriek App van de Week, waarin we wekelijks de beste apps uitlichten.

De beste Android tablet apps

Google Play stroomt bijna over van de Android-apps. Maar welke zijn geoptimaliseerd voor de grote schermen van tablets en fijn te gebruiken op een 7, 8 of zelfs 10 inch-scherm?
Android Planet kiest voor jou de beste Android tablet apps uit en zet de apps op een rijtje die niet op jouw tablet mogen ontbreken!

De beste Chromecast apps

Chromecast kopenSinds begin 2014 is de Chromecast officieel in Nederland te koop. De Chromecast is een hdmi-stick van Google die elke domme tv slim maakt, door de tv met internet te verbinden. Vervolgens kun je via je smartphone of tablet content van onder andere Netflix, mediacenterdienst Plex of YouTube video’s naar de tv streamen. Je mobiele apparaat fungeert als afstandsbediening en je kunt zelfs foto’s en muziek op je televisie afspelen. Check onze uitgebreide lijst met Chromecast apps en krijg  een beeld van de diensten die werken met Googles hdmi-stick.

De beste Android Wear apps

android wear apps android appsAndroid Wear, het besturingssysteem voor wearables van Google, bestaat nog niet heel lang, maar desondanks zijn er al behoorlijk veel apps voor het platform beschikbaar. Naast apps voor sociale media en het bijhouden van je activiteiten vind je in Google Play ook games, browsers, recepten-apps, rekenmachines en diverse productiviteits-apps. Het aanbod wordt met de dag uitgebreider, waardoor je als bezitter van een smartwatch steeds meer met je gadget kan.

Om je overzicht te bieden hebben we een handige toplijst gemaakt met de beste Android Wear apps van dit moment. Deze wordt doorlopend aangevuld met nieuwe apps die de moeite waard zijn.

Stuur ons jouw apps!

Ook een leuke Android apps of games gezien die nog niet in dit lijstje staat? Tip ons via het contactformulier! We lezen alle inzendingen, maar kunnen door het grote aantal mails niet elk verzoek beantwoorden.