Android apps

Op deze pagina vind je de nieuwste en beste apps voor je Android-toestel. Je wilt immers alle mogelijkheden van je smartphone of tablet benutten. Omdat het aanbod apps in Google Play zo groot is, hebben we een overzicht gemaakt met de beste Android-apps en must-haves die niet op je toestel mogen ontbreken. Je vindt ze via de tabbladen hieronder!

App categorieën

Google Allo beschikbaar in Nederland: 5 dingen om te proberen

Google Allo beschikbaar in Nederland: 5 dingen om te proberen

0
4 min
8
Apps
Google Allo is vanaf vandaag ook in Nederland beschikbaar in de Play Store. De nieuwe berichtendienst zit bomvol slimme functies, daarom zetten we een aantal zaken op een rijtje die je kunt proberen.
Zo werken Tinder en Spotify nu samen

Zo werken Tinder en Spotify nu samen

0
2 min
8
Apps
Via een nieuwe samenwerking voegt Tinder Spotify toe aan de dating-profielen. laat je Anthem horen en vind je match door het ontdekken van een gelijke muzieksmaak.
Google Drive krijgt verbeterde zoekfunctie

Google Drive krijgt verbeterde zoekfunctie

0
2 min
8.5
Apps
Binnen Google Drive zoeken wordt een stuk nauwkeuriger door een nieuwe update. Daarnaast krijgt de cloudoplossing van Google nog meer verbeteringen.
Twitter laat je eindelijk meer zeggen in een tweet

Twitter laat je eindelijk meer zeggen in een tweet

0
2 min
8
Apps
Het limiet voor Twitter tekens wordt vanaf nu anders berekend. Foto's, video's, polls en geciteerde tweets tellen niet meer mee, zodat je meer kunt zeggen in een tweet.
Google Trips is een complete reisplanner

Google Trips is een complete reisplanner

0
2 min
8.5
Apps
De nieuwe Google Trips-app moet je vakantie een stuk minder stressvol maken, omdat alle informatie centraal verzameld wordt. Neem de app mee op reis en je hebt een stuk minder zorgen.
Heel Holland Bakt: met deze 5 apps bak je mee

Heel Holland Bakt: met deze 5 apps bak je mee

0
4 min
Apps
Er zijn geen officiële Heel Holland Bakt-apps, maar wij krijgen door het programma wel veel zin om zelf aan de slag te gaan. Daarom zetten we enkele bak-apps voor Android op een rijtje.

Via de tabbladen Apps en Populair vind je de beste en nieuwste Android apps van dit moment. Daarnaast kun je onze Apps top 100 bekijken voor een genummerd overzicht van applicaties die niet op jouw smartphone of tablet mogen ontbreken. Is dat nog niet genoeg? Check dan de toplijstjes die we hieronder voor je hebben uitgelicht!

Toplijsten: dit zijn de beste Android  apps

Nóg meer (Nederlandse) Android apps!

google play klein Android-apps appsOp Android Planet lichten we in diverse toplijsten de beste Android apps uit. Bekijk bijvoorbeeld ons overzicht met de 6 beste Android dating apps, die je helpen om een nieuwe man of vrouw aan de haak te slaan. Daarnaast kun je via het overzicht hierboven onze toplijsten met wallpapers en de beste Twitter-apps checken.

Ben je juist op zoek naar Nederlandse Android apps, check dan hierboven de toplijst met de beste Android apps van Nederlandse bodem. Daarnaast hebben we een overzicht van apps om Android aan te passen, met handige tips en gratis downloads. Check tot slot  onze rubriek App van de Week, waarin we wekelijks de beste apps uitlichten.

De beste Android tablet apps

Google Play stroomt bijna over van de Android-apps. Maar welke zijn geoptimaliseerd voor de grote schermen van tablets en fijn te gebruiken op een 7, 8 of zelfs 10 inch-scherm?
Android Planet kiest voor jou de beste Android tablet apps uit en zet de apps op een rijtje die niet op jouw tablet mogen ontbreken!

De beste Chromecast apps

Chromecast kopenSinds begin 2014 is de Chromecast officieel in Nederland te koop. De Chromecast is een hdmi-stick van Google die elke domme tv slim maakt, door de tv met internet te verbinden. Vervolgens kun je via je smartphone of tablet content van onder andere Netflix, mediacenterdienst Plex of YouTube video’s naar de tv streamen. Je mobiele apparaat fungeert als afstandsbediening en je kunt zelfs foto’s en muziek op je televisie afspelen. Check onze uitgebreide lijst met Chromecast apps en krijg  een beeld van de diensten die werken met Googles hdmi-stick.

De beste Android Wear apps

android wear apps android appsAndroid Wear, het besturingssysteem voor wearables van Google, bestaat nog niet heel lang, maar desondanks zijn er al behoorlijk veel apps voor het platform beschikbaar. Naast apps voor sociale media en het bijhouden van je activiteiten vind je in Google Play ook games, browsers, recepten-apps, rekenmachines en diverse productiviteits-apps. Het aanbod wordt met de dag uitgebreider, waardoor je als bezitter van een smartwatch steeds meer met je gadget kan.

Om je overzicht te bieden hebben we een handige toplijst gemaakt met de beste Android Wear apps van dit moment. Deze wordt doorlopend aangevuld met nieuwe apps die de moeite waard zijn.

Stuur ons jouw apps!

Ook een leuke Android apps of games gezien die nog niet in dit lijstje staat? Tip ons via het contactformulier! We lezen alle inzendingen, maar kunnen door het grote aantal mails niet elk verzoek beantwoorden.