Feuten app: populaire tv-serie gratis beschikbaar voor Android

Redactie
31 augustus 2013, 12:48
1 min leestijd
Feuten app: populaire tv-serie gratis beschikbaar voor Android
feuten app

De Feuten app, onderdeel van de succesvolle tv-serie op BNN, is gratis beschikbaar voor Android. Feuten is een groot succes: seizoen één was enorm gaaf, seizoen twee dook dieper op de personen in en seizoen drie moet een ingewikkeld liefdesspel van lust en macht worden.

Om te vieren dat het derde seizoen van Feuten alweer begonnen is, heeft BNN een speciale app uitgebracht waar echte Feuten-fans niet zonder mee kunnen.

Lees verder na de advertentie.

In de app kunnen gebruikers altijd fijn vooruit kijken, want het is namelijk mogelijk om direct na de aflevering op tv de volgende aflevering via je smartphone of tablet al te bekijken. “Lekker doorkijken dus”, aldus BNN.

Feuten app biedt meer

Dat is echter niet het enige dat Feuten biedt. Zo kun je ook ‘lid worden’ van H.S.C. Mercurius door opdrachten te voltooien en zo door de ontgroening te komen. Hoe meer opdrachten je vervult, hoe hogerop je komt binnen de vereniging.

Ook is er een online storyline van eerstejaars Jeroen en Reneé te lezen. Zij geven alle gebruikers een kijkje in hun eerste jaar bij Mercurius! Deze fictieve verhalen geven je een iets beter kijkje in de wereld van Feuten: een fijn extraatje voor de fans.

Download Feuten app

Download: Feuten (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu