Nothing Phone (3)

1/1

Let op: de Nothing Phone (3) is nog niet officieel gepresenteerd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten en wordt zonodig bijgewerkt.

De Nothing Phone (3) is een relatief betaalbare high-end smartphone met een uniek ontwerp. Op deze pagina lees je meer over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Nothing Phone (3): dit moet je weten

De Nothing Phone (2) was een heel ander toestel dan de Nothing Phone (1). Het voornaamste verschil was dat Nothing koos voor een processor uit een veel hogere klasse, namelijk een Snapdragon 8 Plus Gen 1. De adviesprijs schoot daarmee omhoog en wel van 469 naar 699 euro.

De verwachting is dat de Nothing Phone (3) ook weer een rappe processor krijgt. Mogelijk gaat het om de Snapdragon 8 Gen 2, die we onder meer kennen van de OnePlus 11. Dat is nog steeds een zeer rappe chip, maar inmiddels wel wat goedkoper dan de nieuwe Snapdragon 8 Gen 3. daardoor kan Nothing de prijs van de smartphone iets lager houden.

Nothing Phone (2)
De Nothing Phone (2)

Nothing onderscheidt zich met het unieke, transparante ontwerp van zijn smartphones. Op de achterzijde zijn ledjes aangebracht, die oplichten als je gebeld wordt of een appje krijgt. Het is zeer waarschijnlijk dat dit design terugkeert bij de Nothing Phone (3).

Verder verwachten we weer een 6,7 inch-oled-scherm te zien. Mogelijk gaat de helderheid daarvan omhoog om aan te blijven haken bij de vlaggenschepen van andere merken. De Nothing Phone (2) haalt maximaal 1600 nits. De Pixel 8 Pro tikt inmiddels 2400 nits aan en de Xiaomi 14 zelfs 3000 nits.

Beschikbaarheid en prijzen

Nothing presenteert de Nothing Phone (3) waarschijnlijk in de zomer van 2024. Wat het toestel gaat kosten, is uiteraard nog niet bekend. We hopen dat hij niet veel duurder wordt dan zijn voorganger. Die was immers al een stuk kostbaarder dan de eerste Nothing Phone

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Nothing Phone (3)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu