De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Geheimen-app Secret volledig vernieuwd met chatfunctie

Redactie
19 december 2014, 11:21
1 min leestijd
Geheimen-app Secret volledig vernieuwd met chatfunctie

De populaire geheimen-app Secret, waarmee gebruikers anoniem foto’s met berichten kunnen plaatsen, heeft een update gekregen die naast een nieuw design ook een chatfunctie brengt.

Lees verder na de advertentie.

Secret was in 2014 voor een korte tijd populair in Nederland, toen de app net was gelanceerd. Secret maakte het delen van geheimen gemakkelijk, waarbij berichten in een fraaie interface werden getoond. In Secret 2.0 richt de app zich meer op het laten zien van zo veel mogelijk berichten en de communicatie tussen gebruikers.

Secret chat: anoniem chatten met anderen

De chatfunctie is nieuw voor Secret. Gebruikers hadden hiervoor nog niet de mogelijkheid om met elkaar te chatten. Je kunt op een gebruiker drukken om met diegene een anoniem gesprek te starten. Alle berichten worden na één dag automatisch verwijderd, en het is ook mogelijk om gebruikers te blokkeren. De Secret chat-functie wil gebruikers meer met elkaar in contact brengen.

Verder maakt de app gebruik van fellere kleuren en is de berichtindeling veranderd. Zo worden berichten niet meer met een grote foto getoond, maar in een rij berichten onder elkaar. De foto wordt voortaan naast het bericht getoond en kan, indien de gebruiker dit wil, worden vergroot. Zo zie je sneller meer geheimen van jouw vrienden en mensen in de buurt.

Download de nieuwe Secret-app

Secret is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Secret in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu