De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Tunester: fijne minimalistische muziekspeler met swipe-besturing

Redactie
4 augustus 2013, 14:15
1 min leestijd
Tunester: fijne minimalistische muziekspeler met swipe-besturing
tunester

Tunester is een zeer fijne minimalistische muziekspeler van Nederlandse makelij. De app is voorzien van een mooi ‘flat design’ en is volgens de ontwikkelaar gemakkelijk te gebruiken dan de iPod. Al je muziek wordt in één scherm weergegeven en de app is geheel met één hand te gebruiken. Je kunt elk nummer binnen twee keer klikken bereiken en het gebruik van een terugknop is niet mogelijk. Dat vinden de ontwikkelaar te oudbollig en totaal niet praktisch.

Lees verder na de advertentie.

Tunester wil voornamelijk indruk maken met zijn dynamic list. Dit is een functie waarmee gebruikers gemakkelijk door al hun muziek kunnen navigeren terwijl deze in één lange lijst wordt weergegeven. Dit biedt een simpel en duidelijk overzicht van alle muziek.

Daarnaast is Tunester voorzien van een handige shuffle-achtige functie genaamd upnext. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om snel een nummer via een vingerbeweging aan de lijst met aankomende nummers toe te voegen.

Tunester is WIP

Tunester is nog wel een work in progress. Zo zijn er nog geen zelfgemaakte afspeellijsten beschikbaar en enkele andere belangrijke muziekspeler-functies. Ondanks dat voelt Tunester erg volledig aan, is de besturing intuitief en doet het design wat het moet doen: je snel en gemakkelijk door al je muziek laten bladeren.

Download: Tunester (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu