Yippie: vind en vergelijk aanbiedingen van winkels

Wouter Nijsen
5 november 2015, 15:43
1 min leestijd
Yippie: vind en vergelijk aanbiedingen van winkels

Met de nieuwe Nederlandse app Yippie kun je gemakkelijk prijzen en aanbiedingen van winkels vergelijken. De app werkt met de camera van je Android en bevat een handige zoekfunctie.

Lees verder na de advertentie.

Aanbiedingen vergelijken  met Yippie

Wanneer je in een  winkel bent en op het punt staat iets te kopen, is het lastig te achterhalen of een product ergens goedkoper wordt aangeboden. Daar wil de nieuwe app Yippie  je mee helpen. Yippie werkt heel simpel: je scant de barcode van een product, waarna de prijs wordt vergeleken met die van andere fysieke winkels of webshops. Ook speciale aanbiedingen worden direct in de app getoond, zodat je zelf kunt bepalen of je het betreffende product liever ergens anders koopt. In de app zijn ook kortingen te vinden, waardoor  Yippie je (veel) geld kan besparen.

Daarnaast  zijn persoonlijke aanbiedingen in Yippie terug te vinden. Winkels kunnen je een persoonlijke aanbieding doen wanneer je een  product scant. Je hoeft echter niet per se gebruik te maken van de barcodescanner. Met de balk bovenin de app kun je gemakkelijk een product zoeken. Hierna toont Yippie waar het betreffende product verkrijgbaar is en wat het precies kost. Door te sorteren op `Goedkoopste` of  `Snelste` bepaal je snel waar je het beste je aankoop kunt doen. Wanneer je op een zoekresultaat tikt, word je direct doorgestuurd naar de betreffende webshop.

Yippie voor Android downloaden

Wil je Yippie eens proberen, dan kun je de app via onderstaande link downloaden. De app is gratis in gebruik, weegt 6,5MB en vereist Android 4.0 of hoger voor de installatie.

Download Yippie in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu