Huawei Band 3e kopen: is deze fitnesstracker iets voor jou?

Huawei Band 3E
Huawei Band 3E
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
1 resultaten vanaf € 23,99
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
+ Harman Kardon Onyx7 speaker t.w.v. €299
  • Én geen aansluitkosten t.w.v. €25,-
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Huawei Band 3E
Huawei Band 3E
12 mm
€ 23,99
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
1d

Een Huawei Band 3e kopen is voor veel mensen een manier om te kijken of het dragen van zo’n wearable iets voor hen is. Het apparaatje is namelijk bijzonder betaalbaar en beschikt over alle basisfuncties. Mocht je dus twijfelen, dan is een Huawei Band 3e kopen een goede manier om het eens te proberen.

Een Huawei Band 3e kopen? Dit moet je weten

De Huawei Band 3e is al een wat oudere fitnesstracker, ook ingehaald al door Huawei zelf, die inmiddels zelfs al een Huawei Band 6 op de markt heeft gebracht. Je haalt dus niet het nieuwste van het nieuwste in huis, maar daar is de prijs ook naar. Voor minder dan 25 euro heb je al zo’n apparaatje in huis. Daarmee willen we zeker niet zeggen dat je hem nu niet meer moet kopen, integendeel. 

Voor de recreatieve sporters heeft dit apparaatje namelijk alles dat je nodig hebt. Hij meet je stappen, calorieën, duration, hartslag en meer. Hij heeft geen ingebouwde GPS dus je hardlooproute houdt hij niet bij. Daarvoor zul je dan nog wel je telefoon mee moeten nemen. Verder is hij wel water- en stofdicht, dus je kunt hem ook aan in de regen, onder de douche en zelfs in het zwembad. Lang niet gek voor een fitnesstracker met zo’n lage prijs. 

Met een volle batterij kun je trouwens prima vooruit. Hij moet zo’n twee weken meegaan zonder op te laden, al ligt dit natuurlijk wel aan je gebruik. 

Overige functies

Een fitnesstracker is niet alleen handig bij het sporten. Het is natuurlijk ook een horloge waar je de tijd en datum op kunt zien. Daarnaast kun je een wekker zetten en krijg je notificaties van je smartphone binnen. Bijvoorbeeld wanneer je een berichtje krijgt of wanneer je gebeld wordt. Je kan met het apparaatje alleen niet antwoorden, daarvoor heb je nog gewoon je smartphone nodig. 

Zo werkt de prijsvergelijker

Is een Huawei Band 3e kopen wel iets voor jou? Met onze prijsvergelijker zie je heel snel waar hij het goedkoopst te verkrijgen is. Klik simpelweg door op de beste aanbieding en je komt direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar maak je de bestelling af zoals je gewend bent.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu