De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Bestel de Galaxy S9 nu bij MediaMarkt voor de beste deal voor je mobiel (ADV)

Redactie
5 maart 2018, 13:37
3 min leestijd
Bestel de Galaxy S9 nu bij MediaMarkt voor de beste deal voor je mobiel (ADV)

De Samsung Galaxy S9 is zeer binnenkort verkrijgbaar in Nederland. Wil je de smartphone niet alleen als eerste in huis hebben, maar ook verzekerd zijn van de beste service? Bestel hem dan nu bij MediaMarkt.

Samsung wist vorig jaar vriend en vijand te verrassen met de Galaxy S8. Met zijn voorkantvullende scherm, krachtige hardware en stijlvolle design was het één van de beste en mooiste smartphones ooit. De verwachtingen voor het nieuwe Samsung-toestel waren dan ook hooggespannen, maar met de Galaxy S9 weet Samsung die helemaal waar te maken. Het toestel heeft een sterk verbeterde camera, toffe nieuwe functies als AR Emoji en de beste hardware van dit moment.

Bestel direct een Samsung Galaxy S9 bij MediaMarkt

Wil jij optimaal genieten van al die nieuwe features? En wil je zeker zijn dat je straks als één van de eersten echt álles uit je toestel kan halen? Bestel je Samsung Galaxy S9 dan direct bij MediaMarkt. Dan kun je rekenen op de laagste prijs en de allerbeste service voor jouw nieuwe smartphone. Met de onderstaande tips ben je zeker van de beste deal voor jouw mobiel.

Los of met abonnement: altijd de beste deal op je mobiel

De Samsung Galaxy S9 bestellen bij MediaMarkt is simpel. De elektronicaketen heeft namelijk 49 vestigingen in heel Nederland, waardoor er altijd wel een winkel in de buurt zit. Dat is handig, want daar kun snel en gemakkelijk terecht voor vragen, reparaties en andere ondersteuning.

Natuurlijk kun je je bestelling ook online plaatsen. Sinds kort kun je bij MediaMarkt namelijk niet alleen in de winkel, maar ook online terecht voor smartphones met abonnement. Daardoor heb je alle keuze. Ga voor een los toestel met een sim only-abonnement, verleng je bestaande abonnement bij aankoop van de Galaxy S9, of ga op zoek naar de beste aanbiedingen voor een smartphone met abonnement. Wat je ook kiest: bij MediaMarkt heb je altijd de beste deal voor jouw mobiel.

Pre-order de Samsung Galaxy S9 met abonnement
Pre-order de Samsung Galaxy S9 Plus met abonnement
Bestel een losse Samsung Galaxy S9
Bestel een losse Samsung Galaxy S9 Plus

Pre-order en ontvang de Galaxy S9 snel in huis

Officieel ligt de Galaxy S9 pas vanaf 16 maart in de winkels. Bestel je het toestel echter in de voorverkoop, dan ben je eerder aan de beurt. Plaats je uiterlijk 8 maart een pre-order, dan wordt de Galaxy S9 snel daarna thuisbezorgd. Het kost je geen cent extra en je hoeft er geen moeite voor te doen. Zo kun jij straks als eerste de blits maken met de nieuwe smartphone van Samsung.

Samsung Galaxy S9

Ruil je oude smartphone in voor extra korting

Ga je voor de Galaxy S9, dan heb je vast nog wel een oud toestel liggen waar je straks niks meer mee doet. Bij MediaMarkt is je oude smartphone tot wel honderden euro’s waard. Zo heb je geen gedoe met Marktplaats of andere websites, maar krijg je het maximale bedrag voor je oude toestel zonder gedoe.

Samsung maakt het inruilen van je oude smartphone zelfs extra aantrekkelijk. De fabrikant geeft je honderd euro extra voor je oude smartphone. Zelfs als je toestel ontzettend oud en versleten is, krijg je dus nog een flinke korting op een gloednieuwe Galaxy S9.

Lever nu je oude smartphone in bij MediaMarkt

De beste service krijg je bij MediaMarkt

Ook terwijl je het toestel gebruikt wil je er zeker van zijn dat alles naar wens blijft. Vanaf 49 euro per jaar kun je daarom Altijd Aan Smartphone-support nemen. Dan krijg je niet alleen hulp bij het instellen van je Galaxy S9, maar ook een jaar lang technische ondersteuning. Je kunt altijd met je vragen bellen, langsgaan in de winkel, of MediaMarkt komt zelfs bij jou langs. Zo weet je zeker dat een probleem snel wordt opgelost.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo begrijpen ze bij MediaMarkt ook best. Met de Power Service Protect-verzekering ben je zowat overal tegen beschermd. Al voor een paar euro per maand kun je jezelf verzekeren tegen diefstal, schade door ongelukken of problemen in het buitenland.

Bestel direct een Samsung Galaxy S9 bij MediaMarkt

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu