Online design-shop Fab brengt eigen Android-app uit

Redactie
26 november 2012, 14:54
1 min leestijd
Online design-shop Fab brengt eigen Android-app uit

De online design-shop Fab heeft na een iOS-app ook een eigen Android-app uitgebracht. De webshop staat bekend om zijn gadget-achtige designproducten – van t-shirts, banken tot hippe keukenapparatuur – en is de afgelopen tijd enorm gegroeid. Volgens Fab-directeur Jason Goldberg koopt ongeveer 50% van zijn bezoekers via zijn of haar smartphone: “Met dit in ons achterhoofd besloten we verder te denken dan de bestaande apps en vanaf nul te beginnen om iets te bouwen voor de ervaren mobiele gebruikers.”

Als je de app opstart, krijg je direct de dagelijkse ontwerp-inspiraties en aanbiedingen te zien. Je kunt via Facebook inloggen en hierna op ontwerp, kleur, prijs en categorie zoeken. De producten worden met grote foto’s weergegeven (zie screenshot rechts), waarna je het item kunt kopen of via Facebook, Twitter, e-mail en sms kunt delen. Vanaf 70 euro is de verzending gratis.

Lees verder na de advertentie.

Een andere gave functie van Fabs Android-app is dat je een live feed van activiteiten van de website kunt volgen. Hiermee houd je precies bij wat er gebeurt op Fab, variërend van wat er wordt verkocht, gedeeld en toegevoegd. Het is ook mogelijk om alleen de updates van je Fab-vrienden te volgen, waardoor je kunt zien wat hun smaak is.

Download: Fab (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu