De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Met Pushbullet-update stuur je stijlvoller berichten van smartphone naar pc

Thomas Haenen
12 februari 2019, 14:55
2 min leestijd
Met Pushbullet-update stuur je stijlvoller berichten van smartphone naar pc

Pushbullet heeft voor het eerst in lange tijd een flinke update gekregen die onder andere het design compleet herziet. Met de app stuur je gemakkelijk tekst, links en bestanden van smartphone naar pc en andersom.

Lees verder na de advertentie.

Pushbullet-update geeft app een fris design

Met Pushbullet kun je berichtjes die je op je smartphone ontvangt lezen op je desktop-pc of laptop. De app stuurt WhatsApp, Telegram, sms’jes, mail en andere notificaties allemaal door naar andere apparaten die je gekoppeld hebt. Handig als je bijvoorbeeld op kantoor wel je berichten wil zien, zonder constant op je smartphone te kijken. Ook kun je met Pushbullet gemakkelijk bestanden en tekst tussen verschillende apparaten uitwisselen.

Deze week hebben de ontwikkelaars Pushbullet een grondige make-over gegeven. Daarbij is het zijmenu veranderd in een menubalk onderaan het beeld. De drukke kleuren zijn ingewisseld voor een opgeruimde Material Design-look. Volgens het Pushbullet-team zijn de meest-gebruikte features nu een stuk makkelijker te vinden.

Pushbullet-update

Dark Mode voor Pushbullet Pro

De standaardversie van de app is gratis, maar kent wel enkele beperkingen. Zo kun je slechts 100 WhatsApp-berichten per maand doorsturen en mogen bestanden maximaal 25MB groot zijn. Voor zo’n 5 euro per maand heb je Pushbullet Pro. Daarmee versturen je grotere bestanden én onbeperkte berichten. Ook hebben alleen betalende gebruikers de beschikking over de donkere modus (dark mode) van de app.

Bovendien zijn er enkele kleine wijzigingen gemaakt om de app net wat beter bij de rest van Android te laten passen. Zo heeft de balk bovenaan in beeld nu dezelfde kleur als je notificatiebalk. Ook verdwijnen de menuknoppen automatisch zodra het toetsenbord geopend wordt, om meer van de rest van de app te tonen.

Pushbullet voor Android downloaden

Via onderstaande link download je Pushbullet gratis in de Play Store. De app is slechts 5MB groot en werkt op elk toestel met Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer. Versies voor je browser, pc of laptop download je via de site van de ontwikkelaar.

Download Pushbullet in de Play Store (gratis)

Bron: Pushbullet
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu